iOS

Haluatko toistaa Xbox Music -sisältöä iPhone- tai iOS-laitteessa? Lue, miten voit esimerkiksi ladata musiikkia ja luoda soittolistoja.
Lue ohjeet siihen, kuinka voit luoda soittolistoja suosikkimusiikistasi iPhonen Xbox Musicissa.
Lue ohjeet musiikin pilvipalveluun synkronointiin.
Lue ohjeet Xbox Music -pilvipalvelun käyttöön.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Jos olet levyttävä artisti tai levytyssopimusta vailla oleva muusikko, voit myydä musiikkiasi Xbox Music -kaupassa.
Lue tietoja bändisi kuvien ja biografian lisäämisestä Xbox Musiciin.
Kerro meille! Ehdotuksesi auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käytät sovellusta ja kuinka me voimme parantaa sitä. Voit lisäksi äänestää muita ehdotuksia.

Tukiresurssit