Kinect for Windows

Tarkastele Kinect for Windowsia koskevia tietoja ohjelmistokehittäjille.
Tarkastele tietoja Kinect for Windows -sensorin korjaamisesta.
Tarvitsetko tietoja Kinect for Windows -sensorin vianmäärityksestä? Haluatko ladata SDK:n? Lisätietoja on täällä.
Tutustu Kinect for Windowsin tunnettuihin ongelmiin ja vianmääritysvinkkeihin.
Tutustu Kinect for Windowsin järjestelmävaatimuksiin ja määritystietoihin.
Lisätietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus on liitetty Kinect for Xbox 360 -sensoriin.
Lue tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee virheen Kinect for Windows -sensorissa.
Lue tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee Kinect for Windows -sensorin, jota ei ole liitetty virtalähteeseen.
Lue tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus ei löydä Kinect for Windows -sensoria.
Lue tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus ei tunnista Kinect for Windows -sensoria.
Lue tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovelluksen ja Kinect for Windows -sensorin välinen tiedonsiirto ei onnistu.
Lue tietoja toimenpiteistä, jos käytössä on kaksi Kinect for Windows -sensoria edellyttävää Windows-sovellusta.

Tukiresurssit