Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Windows

Lue ohjeet langallisen Xbox 360 -ohjaimen Windows-tietokoneeseen yhdistämiseen.
Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Onko sinulla ongelmia Windowsin Xbox-ohjaimen käytössä? Lue ohjeet ohjaimen vaatimusten tarkistamiseen, ohjainten päivittämiseen ja asetusten muokkaamiseen.
Lue ohjeet siihen, miten voit lisätä omaa musiikkiasi Xbox Music ‑sovellukseen.
Voit pelata PC-pelejä parhaalla mahdollisella tavalla, kun määrität ja hienosäädät Windowsin Xbox 360 -ohjaimen asetukset tarkasti.
Lue tietoja Windowsin Xboxin ominaisuuksista sekä Xbox SmartGlassin ja Xbox Games-, Xbox Music- ja Xbox Video -palvelujen saatavuudesta.
Lue ohjeet siihen, miten voit lisätä omia videoitasi Xbox Video -sovellukseen Windows 8:ssa, 8.1:ssä tai Windows RT 8.1:ssä.
Games for Windows Live on poistettu käytöstä, mutta löydät edelleen paljon Windows-käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa tai laitteessa pelattavia pelejä.
Lue ohjeet siihen, miten voit vastaanottaa ja katsoa yhteensopivista laitteista ja sovelluksista (mukaan lukien Xbox Video ja Xbox Music) Xbox One- ja Xbox 360 -konsoliin Toista laitteessa -toiminnolla suoratoistettua mediasisältöä.
Lataa ja asenna Zune-ohjelmisto Windowsiin ja lue tietoja järjestelmäsuosituksista sekä tietosuojatiedoista.
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinulla on Xbox Musicin käyttöön liittyviä ongelmia Windows 8.1:ssä.

Tukiresurssit