Windows

Suositut aiheet

Lue ohjeet siihen, miten voit lisätä omaa musiikkiasi Xbox Music ‑sovellukseen.
Lue ohjeet siihen, miten voit lisätä omia videoitasi Xbox Video -sovellukseen Windows 8:ssa, 8.1:ssä tai Windows RT:ssä.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Lue, mitä pitää tehdä, jos juuri lisätty musiikki ei näy musiikkikokoelmassa.
Tutustu Windowsin Xboxin julkaisutietoihin.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Lue ohjeet Xbox Music -pilvipalvelun käyttöön.
Lue ohjeet musiikin pilvipalveluun synkronointiin.

Tukiresurssit