Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Windows Phone 7

Lisätietoja toimenpiteistä, jos et voi asentaa Zune-ohjelmistoa tietokoneeseen tai päivittää sitä tai jos et voi päivittää Zune-soitinohjelmistoa.
Tietoja Zune-ohjelmiston asentamisesta, päivittämisestä, poistamisesta ja käyttämisestä.
Etsi ratkaisuja virheisiin, joiden vuoksi Zune-ohjelmisto ei tunnista laitettasi
Opi lataamaan, asentamaan, asentamaan uudelleen tai poistamaan Zune musiikki + video -ohjelmisto.
Lue tietoja Zune-soittimen synkronoimisesta Zune musiikki + video -ohjelmistoa käyttäen.
Lue lisää virheviestistä "Tiedostoa ei voi ostaa tai ladata. Tiedosto ei välttämättä ole saatavilla Zune-kauppapaikasta" ladattaessa sisältöä kauppapaikasta.
Lue tietoja siitä, miten voit palauttaa ja varmuuskopioida Zune musiikki + video -kauppapaikasta ostamiasi mediatiedostoja käyttämällä Zune-ohjelmistoa ja laitteistoasi.
Omalla alueellasi saatavilla olevien Zune-palvelujen kuvaus.
Etsi ratkaisuja virheisiin, jotka ilmenevät, kun yrität asentaa Zune-ohjelmiston tietokoneeseen
Etsi ratkaisuja Zune-soittimessa tai Windows Phone 7:ssä ilmeneviin synkronointivirheisiin

Tukiresurssit