Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Windows Phone 7

Etsi ratkaisuja virheisiin, joiden vuoksi Zune-ohjelmisto ei tunnista laitettasi
Lisätietoja toimenpiteistä, jos et voi asentaa Zune-ohjelmistoa tietokoneeseen tai päivittää sitä tai jos et voi päivittää Zune-soitinohjelmistoa.
Opi lataamaan, asentamaan, asentamaan uudelleen tai poistamaan Zune musiikki + video -ohjelmisto.
Lue tietoja siitä, mitä tulee tehdä, kun saat Zune-ohjelmiston lataamisen aikana virhesanoman "Zune-ohjelmisto ei tue Windows Service Pack 2 -pakettia".
Lue lisää virheviestistä "Tiedostoa ei voi ostaa tai ladata. Tiedosto ei välttämättä ole saatavilla Zune-kauppapaikasta" ladattaessa sisältöä kauppapaikasta.
Lue tietoja siitä, miten voit palauttaa ja varmuuskopioida Zune musiikki + video -kauppapaikasta ostamiasi mediatiedostoja käyttämällä Zune-ohjelmistoa ja laitteistoasi.
Tietoja Zune-ohjelmiston asentamisesta, päivittämisestä, poistamisesta ja käyttämisestä.

Tukiresurssit