Windows Phone 7

Suositut aiheet

Lataa Zune-ohjelmisto ja lue tietoja järjestelmäsuosituksista sekä tietosuojatiedoista.
Lisätietoja toimenpiteistä, jos et voi asentaa Zune-ohjelmistoa tietokoneeseen tai päivittää sitä tai jos et voi päivittää Zune-soitinohjelmistoa.
Opi lataamaan, asentamaan, asentamaan uudelleen tai poistamaan Zune musiikki + video -ohjelmisto.
Etsi ratkaisuja virheisiin, joiden vuoksi Zune-ohjelmisto ei tunnista laitettasi
Etsi ratkaisuja virheisiin, jotka ilmenevät, kun yrität asentaa Zune-ohjelmiston tietokoneeseen
Lue tietoja Zune-soittimen synkronoimisesta Zune musiikki + video -ohjelmistoa käyttäen.
Lue tietoja siitä, kuinka voit käyttää Xbox Live -tiliäsi Windows Phone 7 -puhelimessa sekä pelata vuoropohjaisia pelejä, seurata saavutuksiasi ja pitää yhteyttä Xbox Live -ystäviisi.

Tukiresurssit