Windows Phone 7

Opi lataamaan, asentamaan, asentamaan uudelleen tai poistamaan Zune musiikki + video -ohjelmisto.
Etsi ratkaisuja virheisiin, joiden vuoksi Zune-ohjelmisto ei tunnista laitettasi
Lisätietoja toimenpiteistä, jos et voi asentaa Zune-ohjelmistoa tietokoneeseen tai päivittää sitä tai jos et voi päivittää Zune-soitinohjelmistoa.
Omalla alueellasi saatavilla olevien Zune-palvelujen kuvaus.
Lue tietoja Zune-soittimen synkronoimisesta Zune musiikki + video -ohjelmistoa käyttäen.
Lue tietoja siitä, mitä tulee tehdä, kun saat Zune-ohjelmiston lataamisen aikana virhesanoman "Zune-ohjelmisto ei tue Windows Service Pack 2 -pakettia".
Lue tietoja siitä, miten voit palauttaa ja varmuuskopioida Zune musiikki + video -kauppapaikasta ostamiasi mediatiedostoja käyttämällä Zune-ohjelmistoa ja laitteistoasi.
Lue, mitä verkkoportteja Zune-ohjelmisto käyttää.

Tukiresurssit