Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Windows Phone 8

Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinulla on Xbox Videon käyttöön liittyviä ongelmia Windows Phone 8.1:ssä.
Ota selvää, miten voit luoda ja hallita soittoluetteloita Windows Phone 8:ssa.
Lue lisätietoja Windows Phone 8:n ja 8.1:n Halo: Spartan Assault -pelistä sekä siitä, mistä saat ohjeita sen vianmääritykseen.
Ota selvää, miten voit hallita Xbox Music -kokoelmaasi Windows Phone 8:ssa.
Lue tietoja Windows Phone 8:n videokokoelman hallinnasta.
Ota selvää, miten voit vähentää Xbox Musicin matkapuhelinverkon datankäyttöä Windows Phone 8:ssa.

Tukiresurssit