Windows Phone 8

Suositut aiheet

Lue lisätietoja Windows Phone 8:n ja 8.1:n Halo: Spartan Assault -pelistä sekä siitä, mistä saat ohjeita sen vianmääritykseen.
Lue tietoja Windows Phone 8:n videokokoelman hallinnasta.
Lue ohjeet musiikin pilvipalveluun synkronointiin.
Ota selvää, miten voit hallita Xbox Music -kokoelmaasi Windows Phone 8:ssa.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass -tilauksesta ja siitä, miten voit sen avulla käyttää ladata tai suoratoistaa musiikkia Windows Phone -puhelimeesi rajoituksetta. Tilauksesta on saatavilla ilmainen 30 päivän kokeiluversio.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Lue ohjeet Xbox Music -pilvipalvelun käyttöön.

Tukiresurssit