Xbox verkossa

Lue ohjeet siihen, kuinka voit luoda Xbox Music -soittolistoja music.xbox.comissa.
Lue ohjeet musiikin pilvipalveluun synkronointiin.
Lue ohjeet Xbox Music -pilvipalvelun käyttöön.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Jos olet levyttävä artisti tai levytyssopimusta vailla oleva muusikko, voit myydä musiikkiasi Xbox Music -kaupassa.
Lue tietoja bändisi kuvien ja biografian lisäämisestä Xbox Musiciin.
Kerro meille! Ehdotuksesi auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käytät sovellusta ja kuinka me voimme parantaa sitä. Voit lisäksi äänestää muita ehdotuksia.

Tukiresurssit