Lisävarusteet

Bluetooth-yhteyden muodostaminen ja vianmääritys langattomalla Xbox One -ohjaimella
Hanki ohjeita langattoman Xbox-ohjaimen yhdistämiseksi Windows 10:een Bluetooth-yhteyden välityksellä ja ratkaise Bluetooth-yhteyteen liittyvät ongelmat.
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin
Lue tietoja langattoman Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen ja langattoman Xbox 360 -ohjaimen yhdistämisestä tietokoneeseen.
Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen Windows-tietokoneeseen
Lue tietoja siitä, miten voit yhdistää langattoman Xbox-ohjaimen Windows-tietokoneeseen.
Kaikki, mitä Windowsin langattomasta Xbox-sovittimesta kannattaa tietää
Ota selvää, mitä Windowsin langattomasta Xbox-sovittimesta pitää tietää, ja perehdy muun muassa sen ominaisuuksiin, käyttöönottoon, vianmääritykseen ja huoltotietoihin.
Windowsin Xbox 360 -ohjaimen vianmääritys
Onko sinulla ongelmia Windowsin Xbox 360 -ohjaimen käytössä? Lue ohjeet ohjaimen vaatimusten tarkistamiseen, ohjainten päivittämiseen ja asetusten muokkaamiseen.
Windowsin Xbox 360 -ohjaimen määritys
Voit pelata PC-pelejä parhaalla mahdollisella tavalla, kun määrität ja hienosäädät Windowsin Xbox 360 -ohjaimen asetukset tarkasti.
Windowsin Xbox 360 -ohjain
Lue lisätietoja Windowsin Xbox 360 -ohjaimen käyttämisestä sekä siitä, mistä saat ohjeita sen vianmääritykseen.
Xbox One -ohjaimen päivittäminen Windows 10:ssä
Lue tietoja siitä, miten voit päivittää langattoman Xbox One -ohjaimen ja hyödyntää ohjaimen parannuksia Xbox One -lisävarusteet -sovelluksen avulla.

Tukiresurssit