Pelaaminen Windows 10:ssä

Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä
Jos sinulla on Windows 10:ssä peliongelmia, etsi vianmääritysohjeita täältä.
Ladattavan sisällön vianmääritys Windows 10:ssä
Hanki apua, jos Xbox Livestä Windows 10 -laitteeseen aiemmin lataamasi sisällön toistaminen tai pelaaminen ei onnistu.
Pelien suoratoisto Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä
Lue lisätietoja pelien suoratoistosta Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä.
Peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa
Lue, mitä pitää tehdä, jos pelaamasi peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa.
Xbox-sovelluksen pelien suoratoiston vianmääritys Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit suorittaa pelien suoratoistoon liittyvien ongelmien vianmäärityksen Windows 10:n Xbox-sovelluksella.
Xbox-sovelluksen pelien suoratoiston parantaminen Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit parantaa äänen- ja kuvanlaatua, kun suoratoistat pelejä Windows 10:n Xbox-sovelluksella.
Xbox-pelien asentaminen Windows 10:een
Lue tietoja Xbox-pelien asentamisesta Windows 10:een.
Pelin asennuksen poistaminen ja asentaminen uudelleen Windows 10:ssä
Lue ohjeet pelin asennuksen poistamiseksi ja asentamiseksi uudelleen Windows 10:ssä.
Pelin sisäisiin tileihin liittyvät kirjautumisongelmat Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit ratkaista pelin sisäisten tilien kirjautumisongelmat Windows 10:ssä.
Games for Windows Live
Games for Windows Live antaa sinulle mahdollisuuden pelata tuettuja pelejä Windows-käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa tai laitteessa.
Ohjeet Xbox-sovelluksen Omat pelit -luettelon hallintaan Windows 10:ssä
Perehdy Xbox-sovelluksen Omat pelit -luetteloon Windows 10:ssä ja ota selvää, miten voit muun muassa lisätä, poistaa ja hallita pelejä.

Tukiresurssit