Pelaaminen Windows 10:ssä

Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä
Jos sinulla on Windows 10:ssä peliongelmia, etsi vianmääritysohjeita täältä.
Ladattavan sisällön vianmääritys Windows 10:ssä
Hanki apua, jos Xbox Livestä Windows 10 -laitteeseen aiemmin lataamasi sisällön toistaminen tai pelaaminen ei onnistu.
Pelien suoratoisto Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä
Lue lisätietoja pelien suoratoistosta Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä.
Xbox-sovelluksen pelien suoratoiston vianmääritys Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit suorittaa pelien suoratoistoon liittyvien ongelmien vianmäärityksen Windows 10:n Xbox-sovelluksella.
Games for Windows Liven poistaminen käytöstä
Games for Windows Live on poistettu käytöstä, mutta löydät edelleen paljon Windows-käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa tai laitteessa pelattavia pelejä.
Peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa
Lue, mitä pitää tehdä, jos pelaamasi peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa.
Pelin asennuksen poistaminen ja asentaminen uudelleen Windows 10:ssä
Lue ohjeet pelin asennuksen poistamiseksi ja asentamiseksi uudelleen Windows 10:ssä.
Xbox-pelien asentaminen Windows 10:een
Lue tietoja Xbox-pelien asentamisesta Windows 10:een.
Xbox-sovelluksen pelien suoratoiston parantaminen Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit parantaa äänen- ja kuvanlaatua, kun suoratoistat pelejä Windows 10:n Xbox-sovelluksella.
Pelien lataaminen Windows 10:een
Ota selvää, mistä ja miten voit ladata pelejä Windows 10:een.
Pelin sisäisiin tileihin liittyvät kirjautumisongelmat Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit ratkaista pelin sisäisten tilien kirjautumisongelmat Windows 10:ssä.

Tukiresurssit