Virhe- ja tilakoodien haku

Jos olet saanut virhe- tai tilakoodin, anna se täsmälleen samassa muodossa.

Esimerkkejä: E12 tai 0x87df2ee7.

Huomautus Käyttökatkokset voivat aiheuttaa virhe- ja tilakoodeja. Voit säästää aikaa tarkistamalla Xbox Live -palvelun tilan ilmoitusten varalta ennen koodin hakemista.

Vinkkejä uutta yritystä varten:

• Jos virhekoodi alkaa kirjaimella E, yritä hakea koodin ensimmäistä osaa.
    Esimerkki Jos koodi on E305 00000000 80000001, hae osaa E305.
  • Jos virhekoodi on 24 merkkiä pitkä, yritä hakea viimeistä kahdeksaa merkkiä.
    Esimerkki Jos koodi on Error 417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746 (jossa kirjain x voi olla mikä tahansa numero), hae osaa 80072746.

Aihe
Päivämäärä
    Katso kaikki foorumin tulokset >

Missä laitteessa virhe ilmenee?

Virhekoodi:

Valitse laite

Julkaise foorumeilla
    Kiitos. Julkaisemasi viesti näkyy nyt Xbox-tukifoorumeilla "täällä"
    Tapahtui virhe. Yritä julkaista viestisi uudelleen myöhemmin.
    Valitse laite ja anna virhekoodi, ennen kuin napsautat julkaisupainiketta.