Xbox Onen saavutukset ja haasteet

Yleiskuvaus

Lue tietoja saavutuksista ja haasteista sekä siitä, miten voit saada palkintoja ja lisätä pelaajapisteitä Xbox One -konsolilla. Jos tarvitset apua Xbox Onen saavutusten ja haasteiden tarkastelemiseen tai avaamiseen, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Onen saavutuksiin ja haasteisiin liittyvät ongelmat.

Ratkaisut

Mitä saavutukset ovat?

Saavutukset ovat pelin tehtävien suorittamisesta annettavia palkintoja. Saavutuksen ansaitsemiseen tarvittavat toimet vaihtelevat pelikohtaisesti, ja niille asettaa rajoja vain kehittäjän luovuus. Saavutuksen suorittamisesta saa pelaajapisteitä ja mahdollisesti muita palkintoja.

Huomautus Saavutuksen avaaminen ja pelaajapisteiden lisääminen edellyttävät, että olet yhteydessä Xbox Live -palveluun. Jos suoritat saavutuksen vaatimukset offline-tilassa, saavutus avataan yhteyden muodostamisen jälkeen. Jos olet rekisteröitynyt Xbox Live -palkinto-ohjelmaan, voit saada saavutusten avaamisesta ja pelaajapisteiden lisäämisestä palkintoja. Lisätietoja on Xbox Live -palkinnot -sivulla.

Mitä haasteet ovat?

Haasteet ovat pelien ja sovellusten ajoitettuja tapahtumia. Ne muistuttavat saavutuksia, mutta ne liittyvät yleensä uusien tehtävien suorittamiseen. Haasteet eivät lisää pelaajapisteitä, mutta niistä saa mahdollisesti muita palkintoja.

Miten voin seurata saavutuksia pelattavassa pelissä?

Voit pelin aikana napata Saavutukset-sovelluksen ja

• tarkastella pelin saavutusten tilannetta
  • kiinnittää saavutuksen sen edistymisen seuraamiseksi
  • hakea verkosta ohjeita saavutusten suorittamiseksi.

Saavutukset-sovelluksen nappaaminen

1. Käynnistä peli, jota haluat pelata.
  2. Kaksoisnapauta ohjaimen Xbox-painiketta .
  3. Valitse napattavien sovellusten luettelosta Achievements Tracker (Saavutusten seuranta).

Valitse saavutuksessa A , niin voit kiinnittää saavutuksen luettelon alkuun tai hakea saavutukseen liittyviä ohjeita.

Miten näen omat saavutukseni?

Voit tarkistaa käytettävissä olevat saavutukset ja haasteet siirtymällä profiilisi saavutusten alueelle:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse näytön yläosassa olevalta sisäänkirjautumisalueelta Näytä profiili.
  3. Vieritä oikealle Saavutukset-kohtaan.

Saavutukset-kohdan yläosassa näet pelit, joita olet pelannut viimeksi. Saat lisätietoja pelistä valitsemalla sen.

Miten näen ystävieni saavutukset?

Näet ystäviesi ansaitsemat saavutukset katsomalla heidän profiilinsa. Valitse heidän nimensä oppaan Ystävät-osasta ja valitse sitten Näytä profiili.