Näyttökuvien ottaminen Xbox Onella

Näyttökuvien avulla voit ikuistaa hetkiä tallentamista ja jakamista varten.

Näyttökuvan ottaminen

Voit ottaa näyttökuvan sanomalla ”Xbox, take a screenshot” (Xbox, ota näyttökuva) tai Cortanassa ”Hey Cortana, take a screenshot” (Hei Cortana, ota näyttökuva). Jos haluat ottaa näyttökuvan ohjaimella, kaksoisnapauta Xbox-painiketta ja paina sitten Y-painiketta .

Huomautus Xbox ottaa näyttökuvan, kun kaksoisnapautat Xbox-painiketta . Kuva tallennetaan, kun painat Y-painiketta .

Näyttökuvien jakaminen tai tarkasteleminen

Näyttökuvat ovat käytettävissä pelitallentimessa, jossa voit asettaa näyttökuvan taustakuvaksi tai jakaa sen muiden kanssa monella eri tavalla. Jos haluat asettaa näyttökuvan Xbox-konsolin taustakuvaksi, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Pelitallennin.
  3. Valitse View all captures (Näytä kaikki tallenteet) ja valitse sitten se näyttökuva, jota haluat käyttää taustakuvana.
  4. Paina valikkopainiketta ja valitse sitten Aseta taustaksi.

Voit jakaa näyttökuvan myös toimintosyötteessä, viestissä, esittelyssä, Twitterissä tai OneDrivessa toimimalla seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Pelitallennin.
  3. Valitse View all captures (Näytä kaikki tallenteet), valitse ensimmäisessä suodatinruudussa On Xbox Live ja valitse sitten käytettävä näyttökuva.
  4. Paina valikkopainiketta ja valitse Jaa.

Huomautus Näyttökuvien jakaminen ja tallentaminen on käytettävissä vain, jos sinulla on aktiivinen Xbox Live Gold -tilaus tai jaat näyttökuvan kotikonsolilla toisen Xbox Live Gold -tilaajan puolesta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Goldin jakamistoimintojen käyttäminen Xbox Onessa.