Xbox Live -tilin käyttö Windowsin Xbox-pelejä pelattaessa

Yleiskuvaus

Kun muodostat Xbox Live -yhteyden pelatessasi Xbox-pelejä Windowsilla, voit hyödyntää Xbox Live -toimintoja, kuten saavutuksia ja pelihistorian jakamista. Lue ohjeet siihen, miten voit muodostaa Xbox Live -yhteyden, kun pelaat Xbox-pelejä Windowsissa.

Xbox Live -yhteyden vaatimukset

Xbox Live -yhteyden muodostaminen Windowsissa edellyttää seuraavia:

Huomautuksia

• Palvelu toimii parhaiten, kun käytät Xbox Live -profiiliisi liitettyä Microsoft-tiliä kaikissa peleissä ja sovelluksissa, joihin kirjaudut. Jos käytät jotain toista Microsoft-tiliä, sinua saatetaan pyytää vaihtamaan kirjautumistietosi, kun siirryt sovelluksesta toiseen.
  • Jos Microsoft-tiliä, jolla kirjaudut sisään, ei ole liitetty Windows 8 -käyttäjätunnukseesi, sinua pyydetään antamaan käyttäjänimesi ja salasanasi, kun käynnistät Xbox Live -palvelua hyödyntäviä pelejä.

Xbox Live -yhteyden muodostaminen Windowsin Xbox-pelissä

Jos käynnistät Xbox-peliä Windowsissa ensimmäistä kertaa ja Microsoft-tilisi on jo yhdistetty Windows 8 -käyttäjätunnukseesi, sinua pyydetään antamaan pelille lupa muodostaa yhteys Xbox Live -palveluun.

Jos Microsoft-tiliäsi ei ole vielä liitetty Windows 8 -käyttäjätunnukseesi, sinua pyydetään lisäämään Microsoft-tili pelaamassasi Windowsin Xbox-pelissä.

Kirjaudu sisään sen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla, joka on liitetty Xbox Live -profiiliisi.

• Anna pelille lupa muodostaa yhteys valitsemalla Yes (Kyllä).
  • Jos valitset No (Ei), voit muokata asetuksia myöhemmin pelin asetusten oikopolun avulla.

Onko sinulla ongelmia Xbox Live -yhteyden muodostamisessa?

Jos sinulla on ongelmia Xbox Live -yhteyden muodostamisessa Windowsin Xbox-peleissä, lisätietoja on ohjeaiheessa Yhdistäminen Xbox Liveen tietokoneella.