Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa

Jotkin moninpelit mahdollistavat alustojen välisen pelaamisen, mikä tarkoittaa, että Xbox Onen käyttäjät voivat pelata Windows-tietokoneen käyttäjien kanssa ja toisin päin. Joissakin alustojen välisen pelaamisen mahdollistavissa peleissä toiminto voidaan poistaa käytöstä. Tarkista pelin asetukset, jos haluat pelata vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka käyttävät samaa laitetta kuin sinä.

Xbox Play Anywhere on samantapainen toiminto, joka antaa sinulle mahdollisuuden pelata omistamaasi peliä Xboxissa tai Windowsissa. Kaikki Play Anywhere -pelit eivät tue alustojen välistä pelaamista: pelistä voi olla erilliset Xbox- tai Windows-versiot, vaikka kyseistä peliä voisikin pelata toista versiota käyttävien käyttäjien kanssa. (Jos sinulla on kysyttävää Xbox Play Anywhere -toiminnosta, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys.)

Jos haluat tarkistaa, tukeeko peli alustojen välistä pelaamista, perehdy Microsoft Storen Xbox One -pelien tai Windows-pelien tietoihin.

Vianmääritys

• Varmista, että peli tukee alustojen välistä pelaamista. Perehdy pelin verkossa oleviin tietoihin tai esitä kysymyksiä peliyhteisöissä.
  • Varmista, että olet kirjautunut sisään Xbox Liveen ja että Xbox Live -palvelun tila toimii.
  • Varmista, että ystäväsi ovat verkossa ja yhteydessä Xbox Liveen.
  • Varmista, että muut verkossasi online-tilassa olevat laitteet eivät häiritse peliä.
  • Pyydä ystäviäsi toimimaan samoin, sillä ongelma voi olla heidän puolellaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Pyydä apua verkon vianmääritykseen Xbox Onessa tai Windows 10:ssä.