Pelin seuranta Xbox Onessa

Seuraa suosikkipeleihisi liittyviä viimeisimpiä uutisia ja leikkeitä. Valitse suosikkipeliesi pelihubista Seuraa, niin kaikki olennaiset viestit ilmestyvät aktiviteettisyötteeseesi.

Esimerkki pelihubinäytöstä, jossa on valittu Seuraa-toiminto

Voit näyttää pelin pelihubin seuraavasti:

• Aloitusnäytössä
    Valitse viimeksi pelattujen pelien kohdalta Pelihub.
  • Kaupassa
    Valitse Pelihub, kun haet peliä Kaupasta.
  • Kiinnitykset- tai Omat pelit ja sovellukset -kohdassa
    Voit näyttää pelihubin Kiinnitykset- tai Omat pelit ja sovellukset -kohdassa korostamalla pelin, painamalla ohjaimen valikkopainiketta ja valitsemalla Siirry pelihubiin.