Games for Windows Live

Games for Windows Live on sovellus, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun Windows 7-, Windows 8- ja Windows 8.1 -laitteista. Tämä tarkoittaa, että voit pelata tuettuja Games for Windows Live -pelejä Xbox-pelaajatunnuksellasi verkossa.

Jos sinulla on Windows 7-, Windows 8- tai Windows 8.1 -laite, napsauta tätä ja asenna sitten Games for Windows Live -sovellus annettujen ohjeiden mukaan.

Jos sinulla on Windows 10 -laite, voit muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun Xbox-sovelluksella. Lisätietoja Xbox-sovelluksesta saat ohjeaiheesta Kirjautuminen Windows 10:n Xbox-sovellukseen, ja perehdy myös ohjeaiheeseen Xbox-pelien asentaminen Windows 10:een.

Jos kohtaat ongelmia, kun yrität asentaa Games for Windows Live -sovelluksen tai muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun, perehdy ohjeaiheeseen Games for Windows Live -yhteysongelmien vianmääritys.

Katso Windowsiin saatavilla olevat pelit Windows-pelien sivulta.

Lisätietoja muista pelivaihtoehdoista: