Xbox-pelien asentaminen Windows 10:een

Voit asentaa uuden Xbox-pelin Windows 10:een seuraavasti:
  1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla siihen laitteeseen, jolla haluat pelata peliä.
  2. Valitse aloitusnäytön valikosta Kaikki sovellukset.
  3. Etsi pelattava peli vierittämällä. Valitse peli.

Samankaltaiset ongelmat

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-pelien asentaminen Windows 10:een" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?