Pelien asentaminen Xbox Oneen

Ostitpa levymuodossa olevan pelin tai latasitpa sen Xbox Games -kaupasta, sinun on asennettava se konsolin kiintolevylle, ennen kuin voit pelata sitä.

Tällä sivulla

Pelien asentaminen levyltä

Kun asetat pelilevyn konsoliin, konsoli tarkistaa, onko peli jo asennettu. Jos peliä ei ole asennettu, sinua pyydetään asentamaan se.

Huomautus Sinua voidaan myös pyytää lataamaan päivitys peliin, ennen kuin pystyt pelaamaan sitä.

Pelien asentaminen Xbox Games -kaupasta

Kun lataat pelin Xbox Games -kaupasta, se asennetaan automaattisesti. Peli näkyy latauksen ja asennuksen aikana Omat pelit ja sovellukset -valikon Jono-kohdassa.

Jos päätät asentaa pelin myöhemmin, voit tehdä sen Omat pelit ja sovellukset -valikon oikealla puolella olevassa Valmis asennukseen -kohdassa.

Pelien asentaminen uudelleen

Ennen kuin voit asentaa pelin uudelleen, sinun on ensin poistettava sen asennus konsolin kiintolevyltä. Voit poistaa pelin asennuksen seuraavasti:

1. Valitse Xboxin aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Korosta peli, jonka asennuksen haluat poistaa, paina valikkopainiketta ja valitse sitten Hallitse peliä.
  4. Valitse Hallitse kaikkia, Poista kaikki ja sitten Poista asennus.

Voit tämän jälkeen asentaa pelin uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla pelin Xbox-kaupasta. Jos haluat ladata pelin uudelleen, vieritä oikealle Omat pelit ja sovellukset -valikkoon ja valitse pelin nimi Valmis asennukseen -kohdasta. Voit etsiä pelin myös hakemalla sen kaupasta.

Mitä jos pelin asennus pysähtyy pitkäksi aikaa?

Jos yrität asentaa peliä ja asennus keskeytyy pitkäksi aikaa, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun asennettava koko peli kiintolevylle, ennen kuin voin pelata sitä?

Ei. Jotkin Xbox One -pelit ovat melko suuria, ja koko pelin asentaminen voi kestää pitkään, etenkin jos lataat sen. Voit käynnistää minkä tahansa pelin ennen asennuksen päättymistä, mutta kaikki pelin toiminnot eivät ole käytettävissä. Jos seuraat latausta Omat pelit ja sovellukset -valikon Jono- tai Pelit-kohdassa, teksti ”Ladataan” muuttuu tekstiksi ”Valmiina aloittamaan”, kun peliä voi pelata.

Menetänkö pelitiedot ja/tai edistymisen, jos asennan pelin uudelleen?

Xbox One -konsoli tallentaa pelitiedot pilveen, joten jos olet pelannut peliä verkossa, voit synkronoida pelin pilven kanssa, kun olet asentanut pelin uudelleen. Perehdy Xbox Onen pilvipelitallenteita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Voinko pelata toista peliä, kun asennan peliä Xbox One -konsoliin?

Kyllä. Voit aina pelata digitaalisia pelejä, kun asennat peliä Xbox Games -kaupasta tai levyltä. Voit myös pelata pelejä levyltä, jos asennat peliä kaupasta.

Et kuitenkaan voi pelata pelejä levyltä, jos asennat peliä levyltä.

Voinko asentaa peliä offline-tilassa?

Kyllä, voit asentaa levypohjaisen pelin offline-tilassa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa.

Miksi minun on asennettava peli, jos minulla on levy?

Optiset levyasemat eivät pysty lukemaan tietoja nykyaikaisten pelien vaatimalla nopeudella, joten voit nauttia parhaasta mahdollisesta pelielämyksestä asentamalla pelin levyltä Xbox One -konsoliin.

Miksi pelin asentaminen kestää niin kauan?

Pelin asennusaika vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti asema pystyy siirtämään tiedostoja. Xbox Onen levyaseman suurin mahdollinen tiedonsiirtonopeus on tällä hetkellä 54 Mbps. Jos olet sitä mieltä, että peli asentuu liian hitaasti, perehdy ohjeaiheeseen Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa.