Games for Windows Liven asentaminen

Kun asennat Games for Windows Kauppapaikka -ohjelmistolla lataamaasi peliä tai pelidemoa, saat seuraavan virhesanoman:

Asennus epäonnistui.

Voit yrittää ratkaista ongelman alla kuvatuilla keinoilla.

Windows-käyttäjätilin käyttöoikeuksien tarkistaminen

Jos haluat asentaa pelin tai jotain lataamaasi sisältöä, sinun täytyy kirjautua tietokoneeseen järjestelmänvalvojatilillä tai tavallisen käyttäjän tilillä.

Jos olet kirjautuneena tietokoneeseen rajoitetulla käyttäjätilillä, et voi asentaa peliä tai demoa. Saat lisätietoja käyttäjätilityypeistä tai tilityypin vaihtamisesta käyttäjätilien valvonnan vaiheittaisesta oppaasta.

Vapaan levytilan tarkistaminen

Saatat saada virhesanoman myös siksi, että sinulla ei ole tarpeeksi vapaata levytilaa pelille tai demolle, jota yrität asentaa. Voit tarkistaa vapaan levytilan määrän seuraavasti:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Tietokone.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sitä asemaa, johon haluat asentaa pelin tai lataamasi sisällön, ja napsauta sitten Ominaisuudet. Näet vapaan levytilan määrän Yleiset-välilehdestä.
  3. Varmista, että sinulla on riittävästi vapaata levytilaa lataukselle.

Huomautus: Kun asennat ohjelmaa, tarvitset tilaa tuplasti sen, mitä asennuksen aikana ilmoitetaan. Kun asennus on suoritettu, asennustoiminnon tiedostot poistetaan.

Odottavien siirtojen tyhjentäminen BITSAdmin-työkalulla

BITSAdmin-työkalulla voit poistaa kaikki tiedostosiirrot, jotka voivat haitata Games for Windows Kauppapaikka -ohjelmistoa. Voit käyttää sitä seuraavasti:

Ennen kuin aloitat, varmista, että Windows on ajan tasalla. Voit tehdä sen Windows Updatella.

1. Suorita kaikki odottavat lataukset tai tiedostosiirrot loppuun.
  2. Toimi seuraavasti:
    • Jos käytät Windows 8:aa, avaa aloitusnäyttö ja kirjoita Suorita.
    • Jos käytät Windows Vistaa tai Windows 7:ää, napsauta Käynnistä-painiketta ja kirjoita sitten Suorita.

Huomautus: jos et näe Suorita-komentoa, napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita Suorita hakuruutuun ja valitse sitten Suorita hakutuloksista.

• Jos käytät Windows XP:tä, napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
  3. Kirjoita Avaa-ruutuun cmd.exe ja napsauta sitten OK.
  4. Kirjoita komentokehotteeseen seuraava komento ja paina sitten Enteriä:
    bitsadmin.exe /reset.
  5. Kun koodi on suoritettu, sulje komentoikkuna.

Pelin tai demon uudelleenasentaminen tai uudelleenlataaminen

Sinun on ehkä peruutettava kaikki käynnissä olevat lataukset, tyhjennettävä Games for Windows Kauppapaikka -ohjelmiston välimuisti ja ladattava sitten uudelleen peli tai demo, jonka asennus ei onnistu. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Sulje kaikki selainikkunat ja Internetiin yhteydessä olevat ohjelmat Games for Windows Kauppapaikka -ohjelmistoa lukuun ottamatta.
    2. Valitse Games for Windows Kauppapaikka -ohjelmistossa Lataukset. Peruuta kaikki odottavat lataukset ja sulje ohjelma. Jos ongelmia aiheuttava lataus ilmoitetaan asennetuksi, poista se.
    3. Tyhjennä Games for Windows Kauppapaikka -ohjelmiston latausvälimuisti. Voit tehdä tämän seuraavasti:
      1. Toimi seuraavasti:
        • Jos käytät Windows 8:aa, avaa aloitusnäyttö ja kirjoita Suorita.
        • Jos käytät Windows Vistaa tai Windows 7:ää, napsauta Käynnistä-painiketta ja kirjoita sitten Suorita.

Huomautus: jos et näe Suorita-komentoa, napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita Suorita hakuruutuun ja valitse sitten Suorita hakutuloksista.

• Jos käytät Windows XP:tä, napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
      2. Toimi seuraavasti:
        • Jos käytät Windows Vistaa tai Windows 7:ää, kirjoita Suorita-ruutuun %localappdata%\Microsoft\GFWLive\Downloads ja napsauta sitten OK.
        • Jos käytät Windows XP:tä, kirjoita Avaa-ruutuun %KÄYTTÄJÄPROFIILI%\local settings\application data ja napsauta sitten OK.
      3. Kun ladattavien tiedostojen kansio avautuu näyttöön, poista kaikki sen tiedostot.
      4. Sulje kaikki ikkunat.
    4. Käynnistä tietokone uudelleen.
    5. Avaa Games for Windows Kauppapaikka -ohjelmisto uudelleen ja yritä sitten ladata ja asentaa peli tai demo uudelleen.