Pelin asentaminen Xbox 360 -kiintolevylle, pelaaminen tai poistaminen

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan, miten voit asentaa pelin Xbox 360 -kiintolevylle, pelata sitä tai poistaa sen.

Tällä sivulla

Huomautuksia

• Xbox 360 -pelin asentaminen kiintolevylle edellyttää 4–8 gigatavua (Gt) vapaata levytilaa.
  • Aloittaessasi pelin sen pelilevyn tulee olla levyasemassa, vaikka peli olisi asennettu kiintolevylle.
  • Pelin asentaminen kiintolevylle lyhentää latausaikoja ja minimoi pelilevyltä lukemisen.
  • Voit asentaa pelejä USB-muistitikkuun tai 4 gigatavun Xbox 360 -konsoliin. Jotkin pelit eivät kuitenkaan toimi oikein.
  • Alkuperäisen Xboxin pelejä ei voi asentaa Xbox 360 -kiintolevylle.

Pelin asentaminen kiintolevylle

1. Aseta pelilevy levyasemaan.
Levyasemien avaaminen Xbox 360 -konsoleissa

Huomautus Kun levy on asetettu levyasemaan, peli käynnistyy oletusarvon mukaan automaattisesti. Jos näin tapahtuu, poistu pelistä ja palaa Xbox-käyttöliittymään.

1. Valitse Home (Koti) -keskuksesta levyasemassa oleva peli ja paina sitten ohjaimen X-näppäintä.
  2. Valitse Asenna.
Esimerkkipelin Overview (Yleiskuvaus) -välilehdessä näkyy Install (Asenna) -asetus korostettuna.
  1. Tilanneilmaisin osoittaa pelin kiintolevylle asentamisen etenemisen.

2. Huomautus Xbox 360 -pelin asentaminen saattaa kestää 12 minuuttia.

Pelin pelaaminen kiintolevyltä

1. Aseta pelilevy levyasemaan.
  2. Valitse Home (Koti) -keskuksesta levyasemassa oleva peli ja paina sitten A-näppäintä.
    Huomautus Pelilevyn tulee olla levyasemassa, vaikka peli olisi asennettu kiintolevylle. Konsoli käyttää peliä automaattisesti kiintolevyltä, mutta levyn pitää olla levyasemassa.

Yksittäisen pelin poistaminen kiintolevyltä

1. Aseta levyasemaan sen pelin levy, jonka haluat poistaa kiintolevyltä.
  2. Valitse Home (Koti) -keskuksesta levyasemassa oleva peli ja paina sitten Y-näppäintä.
  3. Valitse Delete (Poista).
Esimerkkipelin Overview (Yleiskuvaus) -välilehdessä näkyy Delete (Poista) -asetus korostettuna.

Useiden pelien poistaminen kiintolevyltä

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse Hard Drive (Kiintolevy).
  4. Valitse Games (Pelit).
  5. Valitse peli, jonka haluat poistaa.
Näytössä näkyvät Xbox-kiintolevylle asennetut pelit ja niiden koot. Näytön alaosassa olevat painikkeet ovat Select (Valitse), Back (Takaisin) ja Game Options (Peliasetukset).
  1. Valitse Delete (Poista).

Tilan vapauttaminen kiintolevyllä

Jos Xbox 360 -kiintolevyllä ei ole tarpeeksi tilaa, näkyviin tulee seuraava sanoma:

Not enough space to install this game. It needs [tarvittavan tilan määrä] free space to install. Do you want to clear space? (YES/NO) (Tila ei riitä tämän pelin asentamiseen. Se tarvitsee [tarvittava tila] vapaata tilaa, jotta sen voi asentaa. Haluatko vapauttaa tilaa? (KYLLÄ/EI))

Valitse YES (Kyllä), niin saat näkyviin luettelon peleistä, joita voi poistaa. Kun olet saanut kiintolevylle tarpeeksi tilaa, voit asentaa uuden pelin.