Xbox 360 -pelikirjaston hallinta

Tällä sivulla kerrotaan, kuinka voit hankkia ja hallita Xbox 360 -konsolisi pelejä.

Pelien hankkiminen Xbox Games -kaupasta

Voit selata Xbox Games-kauppaa ja lisätä pelejä konsolisi latausjonoon. Latausjonossa olevien kohteiden lataus alkaa, kun konsolisi seuraavan kerran muodostaa yhteyden Xbox Liveen.

1. Siirry Xbox Games -kauppaan.
  2. Valitse Xbox 360 -pelit.
  3. Voit selata pelejä tyylilajin tai pelin luokituksen mukaan. Voit myös hakea tiettyä pelinimikettä hakutoiminnolla.
  4. Valitse haluamasi peli.
  5. Osta tai lataa peli tai pelilaajennus valitsemalla linkki.
  6. Viimeistele pelin tai pelilaajennuksen osto seuraamalla ohjeita.

Pelien hankkiminen konsolilla

1. Voit hankkia pelejä suoraan Xbox 360 -konsolin kautta. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
  2. Siirry games (Pelit) -kohtaan ja valitse Browse Games (Selaa pelejä) tai Search Games (Hae pelejä).
  3. Hae haluamasi peli, pelilaajennus tai pelidemo ja valitse sitten ladattava kohde.
  4. Valitse Confirm Download (Vahvista lataus).

Jos pelin lataaminen ei onnistu, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Jos pelin lataamisessa on yhä ongelmia, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ladatun pelin pelaaminen

1. Siirry konsolissa Games (Pelit) -kohtaan ja valitse sitten My Games (Omat pelit).
  2. Valitse peli, jota haluat pelata.

Asenna peli levyltä

1. Siirry Xbox-käyttöliittymään.
  2. Aseta pelilevy levyasemaan.

Huomautus Kun levy on asetettu konsoliin, peli käynnistyy oletusarvoisesti automaattisesti. Jos peli käynnistyy, poistu pelistä ja palaa Xbox-käyttöliittymään.

3. Valitse peli, jonka haluat asentaa kiintolevylle.
  4. Paina ohjaimen X-näppäintä.
  5. Valitse Install (Asenna). Valitse tarvittaessa tallennuslaite, johon haluat pelin asentaa.
Näytössä on Valitse laite -välilehti, jossa Xbox 360 -kiintolevy näkyy korostettuna.

Tilanneilmaisin osoittaa pelin kiintolevylle asentamisen etenemisen. Pelin asentaminen kiintolevylle voi kestää jopa 12 minuuttia.

Huomautuksia
  • Pelin asentaminen kiintolevylle edellyttää 4–8 gigatavua (Gt) vapaata levytilaa.
  • Aloittaessasi pelin pelilevyn tulee olla levyasemassa, vaikka peli olisi asennettu kiintolevylle.
  • Pelin asentaminen kiintolevylle lyhentää latausaikoja ja minimoi pelilevyltä lukemisen.
  • Alkuperäisen Xboxin pelejä ei voi asentaa Xbox 360:n kiintolevylle.

Kiintolevylle asennetun pelin pelaaminen

1. Siirry Xbox-käyttöliittymään.
  2. Aseta pelilevy levyasemaan.
  3. Valitse peli, jos se ei käynnisty automaattisesti.

Huomautus Pelilevyn tulee olla levyasemassa, vaikka olisit asentanut pelin kiintolevylle. Konsoli käyttää kiintolevylle tallennettua peliä tarkistettuaan, että oikea pelilevy on levyasemassa.

Pelien poistaminen kiintolevyltä

1. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja sen jälkeen Memory Unit (Muistikortti).
  3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
Näytössä näkyvät Xbox 360 -kiintolevyllä olevien sisältöluokkien koot, ja Pelit ja sovellukset -luokka on korostettu.
  1. Valitse peli, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Delete (Poista).

Pelin lataaminen uudelleen

Jos poistat ladatun pelin kiintolevyltä, voit ladata sen uudelleen lataushistoriasta.

1. Kirjaudu sisään Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
Näytössä on Xbox 360:n käyttöliittymän Asetukset-välilehti, jossa Tili-välilehti on korostettu.
  1. Valitse Download History (Lataushistoria).
  2. Selaa lataushistoriaasi. Jos haluat ladata jotakin uudelleen, valitse kohde ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).

Huomautus Jos haluat nähdä Xbox Live -tililtäsi tehdyt maksut, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Liven tilaus- ja tapahtumahistorian tarkistaminen verkossa.