Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen

Yleiskuvaus

Voit kopioida, siirtää ja poistaa sisältöä, kuten tallennettuja pelejä, profiileja ja avatar-esineitä, eri Xbox 360 -tallennuslaitteiden välillä. Tallennuslaitteella voit siirtää sisällön toiseen Xbox 360 -konsoliin.

Tällä sivulla

Yksittäisten kohteiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse tallennuslaite, joka sisältää kopioitavan, siirrettävän tai poistettavan sisällön:
    • Hard Drive (Kiintolevy): Konsolisi kiintolevy.
    • Cloud Saved Games (Pelien pilvitallennus): Tallennustila Xbox Live -palvelimilla. Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelien tallentaminen pilvipalveluun.
    • USB Storage Device (USB-tallennuslaite): Konsoliin liitetty USB-tallennuslaite, kuten USB-muistitikku. Lisätietoja USB-muistitikuista on ohjeaiheessa Xbox 360:n USB-muistitikkutuki.
    • Memory Unit (Muistikortti): Alkuperäiseen Xbox 360 -konsoliin liitetty muistikortti.
  4. Valitse kopioitavan, siirrettävän tai poistettavan sisällön tyyppi:
Näytössä näkyvät Xbox 360 -kiintolevyllä olevien sisältöluokkien, kuten (Games and Apps) Pelit ja sovellukset sekä Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit), koot. Näytön alaosassa on painikkeita, jotka ovat Select (Valitse), Back (Takaisin), Deletion Suggestions (Poistoehdotukset) ja Transfer Content (Siirrä sisältöä).
  1. Valitun sisältötyypin osiosta voit valita kopioitavat, siirrettävät tai poistettavat kohteet. Jos haluat siirtää useita kohteita kerralla, lisätietoja on ohjeaiheessa Useiden kohteiden kopiointi tai siirto Transfer Content (Siirrä sisältö) -toiminnolla.
  2. Valitse Copy (Kopioi), Move (Siirrä) tai Delete (Poista).
    • Jos kopioit tai siirrät sisältöä: valitse tallennuslaite, johon haluat kopioida tai siirtää kohteen tai kohteet.

Huomautus Kun olet kopioinut tai siirtänyt sisällön konsolista tallennuslaitteeseen, voit poistaa sisällön konsolista toistamalla saman vaiheen, mutta valitsemalla siirtämisen tai kopioimisen sijaan Delete (Poista).

• Jos poistat sisältöä: vahvista poisto valitsemalla Yes (Kyllä).

Useiden kohteiden kopiointi tai siirto Transfer Content (Siirrä sisältö) -toiminnolla

Transfer Content (Siirrä sisältöä) -vaihtoehto mahdollistaa useiden kohteiden siirtämisen tallennuslaitteiden välillä. Lue toimintaohjeet.

Huomautuksia

• Xbox-käyttöliittymä ei ole käytössä sisällön siirron aikana.
  • Jos sisällön siirto keskeytyy jostakin syystä, sisältö säilyy lähteenä käytettävässä tallennuslaitteessa, ja voit käynnistää sisällön siirron uudelleen milloin tahansa.
  • Jos olet ostanut uuden Xbox 360 -konsolin, voit siirtää Xbox 360 -sisällön uuteen konsoliisi Transfer Content (Siirrä sisältöä) - vaihtoehdon ja Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin avulla. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttö.
  1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Korosta tallennuslaite, joka sisältää siirrettävän sisällön, ja valitse laitteen asetukset (Device Options) painamalla Y-näppäintä.
  4. Valitse Transfer Content (Siirrä sisältö).
Näytössä on Device Options (Laitevaihtoehdot) -välilehti, jossa Transfer Content (Siirrä sisältöä) -asetus näkyy korostettuna.
  1. Valitse kohdetallennuslaite.
  2. Valitse siirrettävän sisällön tyyppi ja aloita siirto valitsemalla Start (Käynnistä).
Näytössä on Transfer Content (Siirrä sisältöä) -välilehti, jossa Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) -asetus näkyy korostettuna.

Vapaan tilan palkki muuttuu punaiseksi: Jos kohteena olevassa tallennuslaitteessa ei ole riittävästi tallennustilaa siirrettävälle sisällölle, Space Available (Tilaa vapaana) -palkki muuttuu punaiseksi. Se tarkoittaa, että sinun on vähennettävä siirrettävän sisällön määrää. Lue toimintaohjeet.

1. Valitse sen sisällön tyyppi, jota olet siirtämässä.
    2. Tee ohjaimella jompikumpi seuraavista:
      • Poista kaikki kohteet: paina X.
      • Poista yksittäisiä kohteita:
        1. Näytä yksittäiset kohteet painamalla A.
        2. Valitse kohteet ja paina A uudelleen.
        3. Palaa edelliseen näyttöön painamalla B.
        4. Aloita siirtäminen uudelleen valitsemalla Start (Aloita).