Aikuisille tarkoitettu sisältö puuttuu Xbox-kaupasta

Aikuisille tarkoitettu sisältö

Aikuisille tarkoitettu sisältö ei ehkä näy Xbox-kaupassa, kun kirjautuneena on lapsen tili tai sisällöltään rajoitettu tili, vaikka myös rajoittamaton aikuinen olisi kirjautunut sisään ja aktiivinen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Sisältörajoitukset, kun Xbox One -konsoliin on kirjautunut aikuinen ja lapsi.

Jos haluat käyttää aikuisille tarkoitettua sisältöä, kirjaudu ensin lapsen tililtä tai sisällöltään rajoitetulta tililtä ulos:

1. Valitse Xbox-käyttöliittymänäytön vasemmassa yläkulmassa, ilmoituskeskuksen vieressä olevat profiilikuvat.
  2. Valitse tili ja sitten Sign out (Kirjaudu ulos). (Tämä toimenpide ei poista tiliä Xbox One -konsolista.)
  3. Yritä selata kauppaa uudelleen.