Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään Xbox Oneen ja tallennat salasanasi, tämä konsoli määritetään Xbox-kotikonsoliksesi. Oma Xbox-kotikonsoli -asetuksen avulla voit tehdä seuraavia asioita:

• Voit jakaa Kaupasta ostamiasi pelejä ja ladattavaa sisältöä kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa. Voit jopa jakaa pelejä, jotka olet ladannut osana tilausta.
  • Voit jakaa Xbox Gold -tilauksesi kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa.

Xbox-kotikonsolilla voit lisäksi pelata ladattuja pelejä matkustaessasi tai verkkoyhteyden tai palvelun käyttökatkoksen aikana. Ennen offline-tilaan siirtymistä sinun on varmistettava, että konsoli on määritetty Xbox-kotikonsoliksesi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa.

Jos käytössäsi on useita Xbox One -konsoleita tai kirjaudut sisään useisiin konsoleihin, suosittelemme määrittämään useimmin käytetyn konsolin Xbox-kotikonsoliksi.

Pelien ja Goldin jakaminen Xbox-kotikonsolilla

Katso video ”Pelien ja Goldin jakaminen Xbox-kotikonsolilla”. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

Huomautus Voit määrittää Xbox-kotikonsoliksi vain yhden konsolin.

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Mukauttaminen.
  5. Valitse Oma Xbox-kotikonsoli.
  6. Tarkista tiedot ja tee jokin seuraavista:
    • Määritä konsoli Xbox-kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini.
    • Poista määritys valitsemalla Tämä ei ole Xbox-kotikonsolini.

Voinko vaihtaa Xbox-kotikonsolini toiseen konsoliin?

Voit vaihtaa Xbox-kotikonsolina käytettävän konsolin kolme kertaa yhden vuoden aikana. Kun vaihdat kotikonsolia, kaikki digitaalisiin sisältöihin liittyvät laitteiden käyttöoikeudet siirretään uuteen Xbox-kotikonsoliin. Nämä laitteiden käyttöoikeudet eivät enää ole käytettävissä vanhassa Xbox-kotikonsolissa.