Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään Xbox Oneen ja tallennat salasanasi, tämä konsoli määritetään Xbox-kotikonsoliksesi. Oma Xbox-kotikonsoli -asetuksen avulla voit tehdä seuraavia asioita:

• Voit jakaa Kaupasta ostamiasi pelejä ja ladattavaa sisältöä kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa. Voit jopa jakaa pelejä, jotka olet ladannut osana tilausta.
  • Voit jakaa Xbox Live Gold -tilauksesi kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa.

Xbox-kotikonsolilla voit lisäksi pelata ladattuja pelejä matkustaessasi tai verkkoyhteyden tai palvelun käyttökatkoksen aikana. Ennen offline-tilaan siirtymistä sinun on varmistettava, että konsoli on määritetty Xbox-kotikonsoliksesi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa.

Jos käytössäsi on useita Xbox One -konsoleita tai kirjaudut sisään useisiin konsoleihin, suosittelemme määrittämään useimmin käytetyn konsolin Xbox-kotikonsoliksi.

Huomautus Voit määrittää Xbox-kotikonsoliksi vain yhden konsolin. Voit jakaa ostettuja pelejä ja Gold-jäsenyyden muiden käyttäjien kanssa vain Xbox-kotikonsolilla.

Video: Pelien ja Goldin jakaminen Xbox-kotikonsolilla

Katso video ”Pelien ja Goldin jakaminen Xbox-kotikonsolilla”. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

Huomautus Voit määrittää Xbox-kotikonsoliksi vain yhden konsolin.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Mukauttaminen.
  5. Valitse Oma Xbox-kotikonsoli.
  6. Tarkista tiedot ja tee jokin seuraavista:
    • Määritä konsoli Xbox-kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini.
    • Poista määritys valitsemalla Tämä ei ole Xbox-kotikonsolini.

Voinko vaihtaa Xbox-kotikonsolini toiseen konsoliin?

Voit vaihtaa Xbox-kotikonsolina käytettävän konsolin kolme kertaa yhden vuoden aikana. Tämä jakso toimii vaiheittain alkaen siitä, kun vaihdat Xbox-kotikonsolisi ensimmäisen kerran. Jos esimerkiksi otat konsolisi käyttöön Xbox-kotikonsolina ensimmäisen kerran 1. tammikuuta ja vaihdat sitä sitten kaksi kertaa, ensin 1. helmikuuta ja toistamiseen 1. maaliskuuta, et voi vaihtaa konsolia ennen kuin 1. tammikuuta seuraavana vuonna. Sen jälkeen pystyt seuraavan kerran vaihtamaan konsolia seuraavana vuonna 1. helmikuuta ja uudelleen 1. maaliskuuta. Merkitse muistiin päivämäärät, kun vaihdat Xbox-kotikonsolina käytettävää konsolia, jotta tiedät, milloin voit määrittää sen uudelleen.

Kun vaihdat kotikonsolia, kaikki digitaalisiin sisältöihin liittyvät laitteiden käyttöoikeudet siirretään uuteen Xbox-kotikonsoliin. Nämä laitteiden käyttöoikeudet eivät enää ole käytettävissä vanhassa Xbox-kotikonsolissa.