Recent (Viimeisimmät) -ruudun käyttäminen Xbox 360 -käyttöliittymässä

Tietoja Recent (Viimeisimmät) -ruudusta

Voit käyttää Recent (Viimeisimmät) -ruutua (aiemmin nimeltään Quickplay) viimeksi käyttämiesi pelien, sovellusten ja muun sisällön käyttöön suoraan Xbox-käyttöliittymästä.

Esimerkki Xboxin aloitusnäytöstä, jossa Recent (Viimeisimmät) -ruutu näkyy korostettuna.

Recent (Viimeisimmät) -ruudun sisältö

Recent (Viimeisimmät) -ruutu koostuu Xbox 360 -konsolissa viimeksi käyttämistäsi sovelluksista ja peleistä. Vain konsolin tallennuslaitteissa olevat kohteet näkyvät Recent (Viimeisimmät) -ruudussa. Esimerkiksi levyllä oleva peli ei näy Recent (Viimeisimmät) -ruudussa, mutta Games on Demand -peli näkyy.

Recent (Viimeisimmät) -ruudun käyttäminen

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Home (Aloitussivu) -kohtaan.
  2. Korosta Recent (Viimeisimmät) ja paina ohjaimen A-näppäintä.
  3. Selaa ja valitse sisältö, jonka haluat suorittaa.

Voit myös painaa Recent (Viimeisimmät) -luettelossa olevien kohteiden kohdalla X-näppäintä, niin saat esiin Game Details (Pelitiedot) -näkymän ja lisätietoja valitusta sisällöstä. Luettelossa voi olla ladattavaa sisältöä, teemoja ja muita Xbox Live -palvelussa käytettävissä olevia toimintoja.