Xbox One -pelien sisällön ja lisäosien tarkasteleminen ja lataaminen

Monissa Xbox One -peleissä on lisäosia, kuten uusia pelinsisäisiä tuotteita tai uusia pelattavia tasoja, joita voit ostaa Xbox-kaupasta. Katsomalla seuraavan videon voit nopeasti selvittää, miten voit tarkastella Xbox One -pelien käytettävissä olevia lisäosia, hallita niitä ja ladata ne.

Huomautus Varmista, että olet kirjautunut sisään sen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla, jota käytit sisällön ostamiseen ja lataamiseen, jotta pääset käsiksi ladattaviin tiedostoihin. Lisätietoja ostosten automaattisesta lataamisesta on ohjeaiheessa Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella.

Asennettujen pelien tai sovellusten löytäminen

1. Vieritä Xbox Onen aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta .
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Viimeksi ladattu tai käytetty sisältö näkyy ensimmäisenä. Jos et näe peliä tai sovellusta, vieritä oikealle, kunnes se tulee näkyviin.

Tietyn pelin saatavilla olevien lisäosien tarkasteleminen

Jos sinulla on jo peli ja haluat tarkistaa, onko siihen saatavilla ladattavissa olevia lisäosia, voit valita Näytä pelitiedot Omat pelit ja sovellukset -kohdassa ja tarkastella konsoliisi saatavilla olevia lisäosia. Toimi näin:

1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta .
  2. Etsi peli ja paina sitten valikkopainiketta .
  3. Valitse Hallitse peliä.
  4.  Valitse See in Store (Näytä Kaupassa).

Huomautus Jos nimikkeelle on saatavilla enemmän kuin kolme lisäosaa, näet ne kaikki vierittämällä alas.

Jos et omista peliä, mutta haluat selata pelin Kaupasta saatavilla olevia lisäosia, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Vieritä oikealle Kauppa-kohtaan ja valitse sitten näytön yläosasta Pelit.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Hae kaikista peleistä.
  4. Anna pelin nimi ja valitse sitten Hae.
  5. Valitse peli luettelosta.
  6. Jos peliin on saatavilla lisäosia, ne näkyvät pelin alapuolella.

Sellaisten ladattujen pelien, sovellusten, lisäosien ja sisältöpakettien etsiminen, joiden asennus on poistettu

1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Avaa vasemman reunan siirtymisruudusta Valmiina asennukseen -alue.

Lataa paketin osana ostetut lisäosat

Jos yksittäiseen ostoon, kuten season passiin tai Limited Edition -pelipakettiin, sisältyy useita lisäosia, sinun on ehkä ladattava ne erikseen. Voit ladata yksittäiset kohteet kahdella tavalla:

• Etsi pelin sisällä kauppaa. Etsi season passin osat ja lataa ne siellä.
  • Lataa yksittäiset lisäosat Kaupasta. Toimi näin:
  1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta .
  2. Etsi peli ja paina sitten valikkopainiketta .
  3. Valitse Hallitse peliä.
  4. Valitse asennettava lisäosa Valmis asennukseen -sarakkeesta.
  5. Asenna lisäosa painamalla A-painiketta
    Jos sinulla on lisäosien lataamiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelin tai sovelluksen latausongelmat Xbox Onessa.