Pelien ostaminen Windows 8.1:n Pelit-sovelluksella

Windows 8.1:n Pelit-sovelluksessa voit paitsi hallita profiiliasi, myös tutustua uusiin Xbox 360- ja PC-peleihin ja niiden lisäosiin sekä ostaa niitä.

Xbox 360 -pelien ostaminen

Voit ostaa Xbox 360 -pelejä Pelit-sovelluksella seuraavasti:

1. Käynnistä Pelit-sovellus Windowsin aloitusnäytöstä.
  2. Selaa Xbox 360 -sisältöä tutustumalla pelien tietoihin tai selaamalla Windowsin pelikauppaa.
  3. Kun löydät haluamasi kohteen, napsauta Buy (Osta)- tai Get (Hae) -painiketta. Kun tapahtuma on suoritettu, se lisätään konsolisi latausjonoon – ja ladataan konsoliisi, kun olet seuraavan kerran yhteydessä Xbox Live -palveluun.

Windows 8.1 -pelien ostaminen

Voit selata Windows-kaupassa myös Windows-tietokoneiden pelejä. Toimi näin:

1. Käynnistä Pelit-sovellus Windowsin aloitusnäytöstä.
  2. Etsi Windows-kaupasta sinua kiinnostavia pelejä.
  3. Voit avata pelin Windows-kaupassa valitsemalla Osta.
  4. Suorita tapahtuma loppuun.

Huomautus Jos ostat Xbox 360 -konsoliin useisiin käyttöympäristöihin saatavilla olevan pelin, se ei välttämättä tarkoita sitä, että voit pelata myös pelin tietokoneversiota. Sama toimii myös päinvastoin: tietokonepelin käyttöoikeus ei välttämättä anna oikeutta myös konsoliversion käyttöön.