Windows 10:n Call of Duty: Infinite Warfaren usein kysytyt kysymykset

Lue vastauksia Windows 10:n Call of Duty: Infinite Warfareen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Minua pyydettiin päivittämään käyttöjärjestelmäni, jotta voin pelata Call of Duty: Infinite Warfarea. Minkä Windows-version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n version 1607 (käyttöjärjestelmän koontikäännöksen 14393.351) Call of Duty: Infinite Warfaren lataamista ja asentamista varten.

Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Call of Duty: Infinite Warfarea.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, toimimalla seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, kirjoita Tietoja tietokoneesta ja valitse sitten Tietoja tietokoneesta.
  2. Etsi Tietokone-kohdasta Versio ja tarkista tietokoneessasi oleva Windowsin versio.
  3. Etsi Tietokone-kohdasta Järjestelmätyyppi ja katso, onko tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen Windowsin versio.

Jos et näe versiota luettelossa, sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä, ennen kuin voit ladata pelin. Voit tehdä tämän usealla eri tavalla:

• Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset, valitse Päivittäminen ja suojaus ja valitse sitten Windows Update. Tarkista, onko olennaisia päivityksiä saatavilla.

Huomautus Jos päivittämisestä Windows 10:een on kulunut alle 31 päivää aikaa, et saa marraskuun päivitystä välittömästi. Syynä tähän on se, että voit halutessasi palata Windowsin edelliseen versioon. Kun on kulunut 31 päivää, tietokone lataa automaattisesti marraskuun päivityksen.

Onko Call of Duty: Infinite Warfare Xbox Play Anywhere -peli?

Ei. Pelaajien, jotka haluavat pelata peliä Xbox Onessa, on ostettava se erikseen Xbox-kaupasta.

Tukeeko Call of Duty: Infinite Warfare alustojen välistä pelaamista muuta alustaa, kuten Xbox Onea, käyttävien pelaajien kanssa?

Ei, pelaamista muita versioita ja alustoja vastaan ei tueta.

Tarvitsenko DirectX 12:n pelin pelaamiseen?

Et, mutta sinun on asennettava DirectX 11, jotta voit pelata Call of Duty: Infinite Warfarea.

Voit tarkistaa seuraavasti, onko DirectX 11 asennettu:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu.
  3. Tarkista Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta, mikä DirectX-versio siellä on listattu. Sen on oltava vähintään 11, jotta Call of Duty: Infinite Warfare toimii.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Voit tarkistaa kunkin pelin täydelliset järjestelmävaatimukset pelin Kaupassa olevalta sivulta:

Tämän lisäksi sinulla on oltava asennettuna uusimmat AMD- ja NVidia-ohjaimet.

Voit määrittää grafiikkasuorittimen (GPU) ja videomuistin (VRAM) seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy VRAM-muistin määrä.

Lisätietoja laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan pelin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia.

Kuinka suuri peli on?

Call of Duty: Infinite Warfaren lataamista varten kiintolevyllä on hankkimastasi paketista riippuen oltava vähintään 52–133 Gt vapaata tilaa.

Voit määrittää laitteen käytettävissä olevan levytilan seuraavasti:

1. Siirry Asetukset-kohtaan, valitse Järjestelmä ja valitse sitten Tallennus.
  2. Laitteen kunkin aseman käytetty levytila tulee näkyviin. Varmista, että kiintolevyllä on riittävästi vapaata tilaa.

Jos sinulla on useita asemia tai osioita, tarkista, missä niistä on eniten tilaa. Varmista Tallennussijainnit-kohdasta, että Uudet sovellukset tallennetaan sijaintiin: -asetukseksi on valittu tämä asema tai osio.

Huomautus Jos olet jo aloittanut pelin lataamisen, peruuta asennus ja käynnistä se uudelleen, jotta peli tallennetaan uuteen sijaintiin.

Jos olet jo asentanut Call of Duty: Infinite Warfaren ja haluat siirtää sen yhdestä asemasta toiseen, toimi seuraavasti:

1. Jos pelaat jo Call of Duty: Infinite Warfarea, varmista, että se on suljettu.
  2. Siirry Asetukset-kohtaan, valitse Järjestelmä ja valitse sitten Tallennus.
  3. Valitse asema, johon peli on asennettu, ja sitten Sovellukset ja pelit.
  4. Valitse Call of Duty: Infinite Warfare, Siirrä ja sitten osio, johon haluat siirtää pelin.

Kuinka kauan pelin lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 60 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 6,5 tuntia.

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Aloitusnäyttöön tulee Call of Duty: Infinite Warfare -kuvake, kun lataus on päättynyt.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Varmista, että lataat vain yhtä peliä, sovellusta tai päivitystä kerrallaan.
  2. Jos verkossa on muita laitteita, jotka voivat käyttää kaistanleveyttä (esimerkiksi suoratoistaa elokuvaa), sinun on keskeytettävä niiden toiminta, kunnes lataus on päättynyt.
  3. Tarkista, onko laitteeseen saatavilla Windows 10 -päivityksiä. Valitse Asetukset ja sitten Päivittäminen ja suojaus tarkistaaksesi, onko päivityksiä saatavilla.
  4. Suorita mahdollisten yhteysongelmien vianmääritys siirtymällä Verkkoyhteysongelmien korjaaminen -sivulle.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen pelin hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai Xbox One -ohjainta. Jos käytät ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Tarvitsenko pelin pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Tarvitset Microsoft-tilin, jotta voit pelata Call of Duty: Infinite Warfarea. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Call of Duty: Infinite Warfarea offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Minulla on jo Call of Duty: Infinite Warfaren Xbox One -versio. Onko pelin kaksi versiota liitetty toisiinsa?

Call of Duty: Infinite Warfaren Xbox One- ja Windows 10 -versiot ovat eri versioita. Pelien välillä ei ole mitään linkkiä tai siirtymismahdollisuutta.

Koska sinulla on oltava Microsoft-tili, jotta voit kirjautua Xbox Liveen pelaamista varten, voit ansaita saavutuksia ja pelaajapisteitä molemmissa peleissä. Xbox One -version pelitilannetta ei kuitenkaan siirretä Windows 10 -versioon tai toisin päin.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Call of Duty: Infinite Warfaren Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Call of Duty: Infinite Warfaren. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows- ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • Call of Duty: Infinite Warfarea pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.