Dance Central 2: usein kysytyt kysymykset

Dance Central 2:n

Kuinka voin jakaa Dance Central -valokuviani?

Voit lähettää Dance Central -valokuvia KinectShare-sivustoon. Sivustoon siirrettyjä kuvia voi ladata, tulostaa tai jakaa Facebookin kaltaisissa yhteisöpalveluissa.

Kun olet tanssinut kappaleen, näet sen aikana otetut valokuvat valitsemalla valikosta Photos (Valokuvat). Valitse valokuva, jonka haluat ladata sivustoon. Sinua kehotetaan kirjautumaan sisään Xbox Live -profiiliin, jos et ole vielä kirjautunut. Vahvista, että haluat lähettää valokuvan Kinect Sharing Centeriin.

Voit katsoa ja jakaa valokuviasi siirtymällä KinectShare-sivustoon ja kirjautumalla Microsoft-tililläsi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelin aikana otettujen valokuvien ja videoiden jakaminen.

Peli keskeytyy bileiden aikana. Miksi?

Jos huoneessa on paljon ihmisiä ja puhetta, Kinect saattaa luulla, että joku yrittää käyttää äänikomentoja (kuten "Xbox pause"). Voit poistaa ääniohjauksen tilapäisesti käytöstä seuraavasti:

1. Käynnistä Dance Central 2.
  2. Valitse päävalikossa Options (Asetukset) ja sen jälkeen Gameplay Options (Peliasetukset).
  3. Valitse Voice Control (Ääniohjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).

Lisätietoja ääniohjauksesta on ohjeaiheessa Dance Central 2 -äänikomennot.

Siirtyvätkö Dance Central 1:n ennätyspisteet Dance Central 2:een?

Eivät. Pisteitä ei siirretä Dance Central 1:stä Dance Central 2:een. Dance Central 2:ssa pisteitä ja tähtiä ansaitaan uudella tavalla lähinnä uuden Dance Battle -ominaisuuden takia. Sinun on siis ansaittava Dance Central 1:stä tuomillesi kappaleille uudet pisteet.

Haluan tanssia kokonaisen kappaleen läpi ilman keskeytyksiä. Voinko ottaa Freestylen pois käytöstä?

Kyllä, voit ottaa Freestylen pois käytöstä Dance Central 2 -kappaleissa. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Käynnistä Dance Central 2.
  2. Valitse päävalikossa Options (Asetukset) ja sen jälkeen Gameplay Options (Peliasetukset).
  3. Valitse Freestyle-asetukseksi Off (Pois käytöstä).
Nyt Freestyle-osioita ei ole ja voit tanssia enemmän koreografian mukaan.

Huomautus Freestylen voi ottaa pois käytöstä vain Dance Central 2 -kappaleissa ja uusissa ladattavissa kappaleissa, jotka on tuotu saataville Dance Central 2:n julkaisun jälkeen. Dance Central 1:n kappaleissa ja vanhemmissa ladattavissa kappaleissa on edelleen Freestyle-osioita, vaikka Freestylen ottaisi pois käytöstä.

Miksi jotkut korteista ovat kultaisia?

Kultaiset kortit ovat neljä kertaa normaalipisteiden arvoisia. Perform It -tilassa kultakortit yhdistetään suorituskertoimeen, jolloin voit saada roppakaupalla pisteitä. Kultakortit voivat kääntää pelitilanteen Dance Battle- ja Free For All -tiloissa, joten jos olet vähän jäljessä, yritä saada kultakortti!

Miksi Dance Battle -pisteeni ovat paljon pienempiä kuin Perform It -pisteeni?

Pelitiloissa ei käytetä samanlaista pisteytystä. Dance Battlen pisteytysjärjestelmä on suunniteltu pienentämään vaikealla vaikeustasolla pelaavan etumatkaa helpolla vaikeustasolla pelaavaan nähden. Hard-tasolla pelaavalla on piste-etu, mutta halusimme Easy-tasolla pelaavan pystyvän kilpailemaan tasaväkisesti.

Mitä tanssijahahmoni käsissä olevat nauhat tarkoittavat?

Perform It -tilassa: Käsinauhat tulevat näkyviin, kun pelaaja tanssii huippusuorituksen tasolla (eli kun hänen pistekertoimensa on suurimmillaan). Jos kumpikin pelaaja tanssii huipputasolla, tapahtumapaikaksi vaihtuu sähköinen yökerho.

Dance Battle -tilassa: Käsinauhat ilmaisevat, kumpi pelaaja on kulloinkin johdossa.

Kuinka voin avata lisää hahmoja tai asuja?

Avaa lisää hahmoja, asuja ja saavutuksia Crew Challenge -tilaa pelaamalla.

Voinko liittyä mukaan ystäväni Perform It- tai Break it Down -tanssiesitykseen?

Perform It -esitys: Kyllä. Aloita asettumalla ystäväsi viereen ja nostamalla kätesi. Peli lisää kortteja sinun puolellesi ruutua ja lisää sinut peliin samalle vaikeustasolle kuin ystäväsi.

Break it Down -esitys: Et. Koska pelaaja lopulta hallitsee tanssikokemuksen rytmiä ja kulkua, Break It Down on vain yksinpelattava tila.

Kuinka annan koodit alkuperäisen Dance Centralin asujen avaamista varten?

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Käynnistä Dance Central 2.
  2. Valitse päävalikossa Options (Asetukset), sen jälkeen Gameplay Options (Peliasetukset) ja sitten Enter Cheats (Anna huijauskoodeja).
  3. Syötä koodisi täällä.

Jos olet kirjautunut pelaajaprofiilillasi, asut tallennetaan eikä koodeja tarvitse antaa uudelleen.

Mistä tiedän, olenko aktiivinen pelaaja?

Jos olet aktiivinen pelaaja, hahmosi on korostettu oikean tai vasemman yläkulman varjokuvalaatikossa. Jos pelaat ystävän kanssa etkä osaa sanoa, kumpi on aktiivinen pelaaja, toinen pelaaja voi pitää kätensä alhaalla ja toinen heiluttaa käsiään.

Ystäväni haluaa valita kappaleet. Kuinka kappaleen valitsija vaihdetaan?

Laske omat kätesi sivuillesi ja pyydä ystävääsi ojentamaan oikea kätensä vaakasuoraan sivulle. Valikoiden tulisi antaa merkkiääni ja vaihtaa väriä. Valikot ovat aina niitä käyttävän pelaajan värisiä (vaaleanpunainen tai sininen).

Kun olette valinneet kappaleen, kummatkin pelaajat voivat valita oman taitotasonsa ja tanssijansa.

Miksi en voi luoda soittolistaa?

Jotta voit luoda soittolistan, sinun on kirjauduttava sisään pelaajaprofiiliisi soittolistan tallentamista varten.

Kuinka poistan kappaleen soittolistasta?

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Nosta vasen kätesi yli 90 asteen kulmaan soittolistan muokkausnäytössä. Tämä ele korostaa Remove Song (Poista kappale) -nauhan ruudun vasemmassa yläkulmassa.
  2. Poista soittolistan viimeinen kappale pyyhkäisemällä nyt kädelläsi vartalosi editse.

Miten näen kuntoilusessioni tilastot?

Fitness (Kuntoilu) -tilassa saat välitavoitteisiin perustuvaa palautetta, kuten sen hetkisessä pelisessiossa polttamiesi kalorien määrän tai kaikkien sessioiden yhteenlasketun kalorimäärän. Jos lopetat kuntoilun ja haluat nähdä tilastosi, palaamalla Fitness-tilaan näet viimeisimmän kuntoilusessiosi tilastot.

Miksi Dance Central kysyy, onko pelissä uusi pelaaja, kun poistun pelialueelta ja palaan takaisin?

Toisinaan Kinect ei tunnista sinua, jos olet vaihtanut vaatteitasi tai huoneen valaistus on muuttunut. Varmista, että Kinect tunnistaa sinut koko pelisession ajan nostamalla molemmat kätesi ylös (ruudulla näytetyllä tavalla).

Jos et näe pelaajatunnustasi luettelossa, Kinect ID -tietoja ei ole vielä saatavilla. Valitse Select another profile (Valitse toinen profiili) ja valitse oma profiilisi. Kinectin tulisi nyt tunnistaa sinut jatkossa.

Voinko käyttää Dance Central 1:n kappaleita Dance Central 2:ssa?

Kyllä. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Dance Central 2: Dance Central 1:n kappaleiden käyttäminen.

Tanssiliikkeitteni jäljitys ei toimi oikein. Mitä pitäisi tehdä?

Jos Dance Central 2 ei tunnu jäljittävän kehosi liikkeitä oikein, lue lisätietoja ohjeaiheesta Vartalon jäljityksen vianmääritys.

Äänikomennot eivät toimi. Mitä pitäisi tehdä?

Jos äänikomennot eivät toimi odotetulla tavalla, lue lisätietoja ohjeaiheesta Dance Central 2 -äänikomennot.

Levyn käytössä on ongelmia. Mitä pitäisi tehdä?

Eikö levyä voi lukea? Lue lisätietoja ohjeaiheesta Levyaseman ratkaisut.