Kuntoilutietojen seuranta Dance Central 3:ssa

Yleiskuvaus

Dance Central 3 sisältää toiminnon, jolla voit seurata kuntoiluasi – esimerkiksi kuluttamiasi kaloreita – sekä kuntoilutavoitteidesi saavuttamista. Kuntoilun seurantatoiminto käyttää konsolisi treenaustietoihin tallennettuja tietoja sekä hyödyntää Kinect PlayFit -sovellusta.

Huomautus: Kuntoilun seuranta on oletusarvoisesti poissa käytöstä, joten se on otettava käyttöön, ennen kuin Kinect PlayFit ja muut sovellukset voivat käyttää kuntoilutietoja.

Ratkaisut

Kuntoilun seurantatoiminnon käyttöönotto

Voit ottaa Dance Central 3:n kuntoilun seurantatoiminnon käyttöön seuraavasti:

1. Valitse aloitusnäytössä Main Menu (päävalikko).
  2. Valitse Fitness (kuntoilu).

Huomautus: kun valitset tämän toiminnon ensimmäistä kertaa, saat pienen esittelyn sen toiminnasta.

3. Valitse Fitness Tracking. (kuntoilun seuranta)

Huomautus: kun kuntoilun seurantatoiminto on käytössä, oikealla oleva ruutu hehkuu valkoisena.

Dance Central 3:n treenaustietojen käyttö

Dance Central 3 käyttää Xbox-profiiliisi tallennettuja treenaustietoja. Näitä tietoja ovat muun muassa pituus, paino, ikä ja sukupuoli – ja niitä käytetään kulutettujen kalorien määrittämiseen ja seurantaan. Kuluttamiasi kaloreita seurataan Dance Central 3:sa ja Kinect PlayFit-sovelluksessa.