Sisällön tuominen aiemmista Dance Central -versioista Dance Central 3:een

Yleiskuvaus

Voit tuoda musiikkia ja ladattavaa sisältää vanhemmista Dance Central -peleistä Dance Central 3:een. Aiempien pelien kaikki kappaleet ovat yhteensopivia kaikkien Dance Central 3 -pelitilojen kanssa.

Ratkaisut

Dance Centralissa ja Dance Central 2:ssa ostetun sisällön tuominen

Kaikki Xbox Livestä Dance Centraliin tai Dance Central 2:een ostamasi kappaleet tuodaan automaattisesti Dance Central 3:een.

Dance Centralin ja Dance Central 2:n sisällön tuominen

Voit tuoda kappaleita Dance Central- ja Dance Central 2 -levyltä alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus Sisällön tuomisesta Dance Centralista tai Dance Central 2:sta veloitetaan maksu. Lisäksi tarvitset aiempaan pelin sisältyvän tuontitunnuksen.

Dance Centralin alkuperäisen version sisällön tuominen Dance Central 3:een

Huomautus: Voit ohittaa nämä vaiheet, jos olet jo tuonut alkuperäisen Dance Central -version sisällön Dance Central 2:een. Sisältö tuodaan automaattisesti, kun tuot Dance Central 2:n sisällön Dance Central 3:een.

1. Käynnistä Dance Central 3.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Xbox Live -pelaajaprofiililla.
  3. Valitse Dance Central 3:n päävalikosta Buy More Songs (Osta lisää kappaleita) > Song Import Offers (Kappaleiden tuontitarjoukset).
  4. Valitse Dance Central Import (Dance Central -tuonti).
  5. Anna alkuperäisen Dance Centralin mukana toimitettu 16-numeroinen koodi. Se on painettu joko pelin käyttöoppaaseen tai pelipakkaukseen sisältyvälle erilliselle tunnuskortille. Älä anna vahingossa Dance Central 3 -käyttöoppaan 25-numeroista koodia.
  6. Osta Dance Central Export Pack ohjeiden mukaisesti.
  7. Kappaleiden lataus aloitetaan – ne asennetaan automaattisesti Dance Central 3 -kirjastoosi.

Dance Central 2 -sisällön tuominen

1. Käynnistä Dance Central 3.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Xbox Live -pelaajaprofiililla.
  3. Valitse Dance Central 3:n päävalikosta Buy More Songs (Osta lisää kappaleita) > Song Import Offers (Kappaleiden tuontitarjoukset).
  4. Valitse Dance Central 2 Import (Dance Central 2 -tuonti).
  5. Anna Dance Central 2 -käyttöoppaan takana oleva 25-numeroinen koodi.
    Huomautus Ohita tämä vaihe, jos latasit Dance Central 2:n Games on Demand -palvelusta.
  6. Osta Dance Central Export Pack ohjeiden mukaisesti.
  7. Kappaleiden lataus aloitetaan – ne ladataan automaattisesti Dance Central 3 -kirjastoosi.