Dance Central 2 -äänikomennot

Yleiskuvaus

Yksi Dance Central 2:n uusista ominaisuuksista on mahdollisuus hallita pelin tiettyjä osia omalla äänellä. Voit esimerkiksi keskeyttää pelaamisen sanomalla "Xbox Pause".

Äänikomennot

Tuetut kielet ja maat

Dance Central 2:n äänikomennot ovat saatavilla seuraavissa maissa ja seuraavilla kielillä:

KieliMaat
englantiAustralia, Irlanti, Iso-Britannia, Kanada, Uusi-Seelanti, Yhdysvallat
ranskaKanada, Ranska
saksaSaksa
italiaItalia
japaniJapani
espanjaMeksiko, Espanja

Kuinka äänikomentoja käytetään?

Voit käyttää äänikomentoja aina, kun näet mikrofonikuvakkeen ja ääniohjausvinkkejä. Voit aktivoida Voice Commander -toiminnon (puheentunnistuksen) sanomalla "Xbox Dance" kolmessa eri paikassa:

• Päävalikko
  • Kappaleenvalintavalikko
  • Tanssin jälkeinen tulosruutu

Nyt voit käyttää seuraavia äänikomentoja:

Sano tämäTehdäksesi näin
"Song kappaleen nimi"Valitse kappale*
"Random Song"Anna pelin valita satunnainen kappale
"Mode pelitilan nimi"Valitse pelitila
"Difficulty vaikeustason nimi"Valitse vaikeustaso
"Xbox Dance"Aloita tanssiminen käyttämällä valittua kappaletta, pelitilaa ja vaikeustasoa
"Xbox Back"Poistu Voice Commanderista ja palaa pelivalikkoon

*Kappaleiden nimet ovat englanniksi, joten Voice Commander ei välttämättä reagoi oikein ei-englanninkielisten puhujien kappalepyyntöihin.

Huomautus Kun Voice Commander -toiminto on aktiivinen, Dance Central 2:n oletusasetuksiksi valitaan Perform It -tila ja Easy (Helppo) -vaikeustaso.

Pysäytä pelaaminen

Voit pysäyttää pelaamisen sanomalla "Xbox Pause" ja jatkaa tanssimista sanomalla "Xbox Dance".

Äänikomennot Break It Down -tilassa

Kun harjoittelet tanssiliikkeitä Break It Down -tilassa, sanomalla "Xbox" voit avata valikon, jossa on seuraavat komennot:

Sano tämäTehdäksesi näin
"Slow Down"Hidasta liikettä
"Speed Up"Nopeuta liikettä
"Skip"Ohita seuraava liike
"Previous"Tee edellinen liike uudelleen
"Record Video"Tallenna tanssiliikkeesi, jotta voit vertailla niitä pelin kouluttajan liikkeisiin ruudulla
"Stop Video"Lopeta tanssiliikkeiden tallentaminen

Huomautus Sinun ei tarvitse odottaa äänikomentovalikon ilmestymistä sanoaksesi komennon.

Ääniohjauksen ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

1. Valitse päävalikossa Options (Asetukset) -valikko.
  2. Siirry kohtaan Gameplay Settings (Peliasetukset).
  3. Siirry kohtaan Voice Control (Ääniohjaus).
  4. Valitse, minkä äänivalinnan haluat ottaa käyttöön tai pois käytöstä.

Oletusasetukset

Ranska, italia, saksa ja espanja: Voice Commander -puheentunnistus on oletuksena pois käytöstä, ja Pause- ja Break It Down -ääniohjaukset ovat oletuksena käytössä.

Voice Commander -toiminnon ottaminen käyttöön:

1. Valitse päävalikossa Options (Asetukset) -valikko.
  2. Siirry kohtaan Gameplay Settings (Peliasetukset).
  3. Siirry kohtaan Voice Control (Ääniohjaus).
  4. Valitse Voice Commander.

Huomautus Ruudulle tulee varoitus toiminnon mahdollisista käyttöongelmista johtuen siitä, että kappaleiden nimet ovat vain englanniksi. Voice Commander ei välttämättä reagoi oikein ei-englanninkielisten puhujien kappalepyyntöihin.

Englanti ja japani: Kaikki ääniohjauksen tavat ovat oletuksena käytössä.

Eivätkö äänikomennot toimi?

Jos Dance Central 2 ei reagoi äänikomentoihisi, yritä niiden käyttöä Xbox-käyttöliittymässä tai toisessa Kinect-pelissä. Jos äänikomennot eivät toimi useissa muissakaan peleissä tai Xbox-käyttöliittymässä, kokeile seuraavaa:

Ratkaisu 1: Tarkista Dance Central 2:n kieliluettelo

Varmista, että puheentunnistusta tuetaan omalla kielelläsi ja omassa maassasi (katso tämän sivun yläosan taulukko). Jos käytät ranskaa, italiaa, saksaa tai espanjaa, katso tämän sivun Oletusasetukset-osio.

Ratkaisu 2: Päivitä konsoliohjelmisto

Kokeile konsoliohjelmiston päivittämistä. Uusimmassa konsoliohjelmistossa on useita uusia kieliä ja maita.

Ratkaisu 3: Käytä Kinect-ääniviritintä

Kokeile Kinect-äänivirittimen käyttämistä