Doritos Crash Course 2 -pelin ongelmien vianmääritys

Doritos Crash Course 2 -pelin virhesanomat

Jos saat virhesanoman pelatessasi Doritos Crash Course 2:ta, etsi virhesanoma ratkaisuineen seuraavasta luettelosta.

Have you seen my glasses? (Oletko nähnyt lasejani?)
Jos saat tämän virheen, yritä Xbox Live -yhteysvirheen ratkaisua. Jos se ei poista ongelmaa, odota tunti ja tarkista, korjaantuiko ongelmia itsestään. Jos ongelma jatkuu tunnin jälkeenkin, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.

Your backpack is empty (Reppusi on tyhjä)
Jos saat tämän virheen, et ole ladannut kaikkea peliin julkaistua ladattavaa sisältöä tai ladatussa sisällössä on ongelma. Ratkaise ongelma poistamalla kaikki Doritos Crash Course 2:een liittyvä ladattava sisältö ja asentamalla se uudelleen. Se tapahtuu seuraavasti:

1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Memory Unit (Muistikortti)).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse Doritos Crash Course 2.
  6. Valitse ladattava sisältö ja sitten Delete (Poista).
  7. Palaa Xbox-käyttöliittymään ja valitse Games (Pelit).
  8. Siirry Browse Games (Selaa pelejä) -osioon ja hae Doritos Crash Course 2.
  9. Asenna pelin ladattava sisältö uudelleen. Varmista, että olet ladannut kaiken saatavilla olevan ladattavan sisällön.

Your driver’s license expired (Ajokorttisi on vanhentunut), Money printer broke down (Rahapaino meni rikki), The planets are not aligned (Planeetat eivät ole linjassa), Someone erased the whiteboard (Joku pyyhki taulun) tai There’s a hole in your trainers (Lenkkarissasi on reikä)
Jos saat jonkin näistä virheistä, odota tunti, että virhe poistuu itsestään. Jos ongelma jatkuu tunnin jälkeenkin, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.