Hanki ohjeita Xbox Onen EA Access -palvelun käyttämiseen

EA Access on Electronic Artsin maksullinen tilausohjelma, jonka kautta jäsenet voivat käyttää useita EA-pelejä yhdellä maksulla.

Tarvitsetko apua EA Access -tilin käytössä.

Xbox-tuki voi auttaa sinua seuraavissa asioissa:

Ota yhteyttä EA-tukeen, jos sinulla on kysyttävää:

• Yleistä EA Accessista
  • EA Access Hub -sovelluksessa liikkuminen
  • Maksuttomien pelien etsiminen ja pelaaminen Vaultin avulla
  • EA -tilit, mukaan lukien käyttäjätunnuksesi ja sisäänkirjautumistiedot:

Tietoja Xbox-profiilisi liittämisestä EA-tiliisi saat ohjeaiheesta EA-tilin liittäminen Xbox-pelaajatunnukseen. Jos haluat hallinnoida EA-tiliäsi ja siihen liittyviä Xbox-tilejä, kirjaudu tunnistetiedoilla sisään Origin-tiliin.

Jos tarvitset lisätukea, katso seuraavat: