Hanki ohjeita Xbox Onen EA Access -palvelun käyttämiseen

EA Access on Electronic Artsin tuote, jonka tuesta vastaa yleensä EA:n oma tukipalvelu.

Pyydä ohjeita Electronic Artsin tukipalvelusta

Ota yhteyttä EA:n tukeen, jos sinulla on kysymyksiä seuraavista aiheista:

• EA Access -sovelluksessa liikkuminen
  • Maksuttomien pelien etsiminen ja pelaaminen Vaultin avulla
  • Origin ID -tunnukset.

Tietoja Xbox-profiilisi liittämisestä EA-tiliisi saat ohjeaiheesta EA-tilin liittäminen Xbox-pelaajatunnukseen. Jos haluat hallinnoida EA-tiliäsi ja siihen liittyviä Xbox-tilejä, kirjaudu EA-tilisi tunnistetiedoilla EA-verkkoportaaliin.

Jos haluat peruuttaa EA Access -tilauksesi, perehdy ohjeaiheeseen Xbox-tilauksen peruuttaminen.

Lisäohjeita saat seuraavista EA:n vianmäärityslinkeistä: