Forza Horizon 3:n usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Forza Horizon 3:sta? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Forza Horizon 3 on Xbox Play Anywhere -peli. Mitä se tarkoittaa?

Kun ostat Xbox Play Anywhere -pelin digitaalisessa muodossa, voit pelata sitä sekä Xboxissa että Windows 10:ssä. Sinun tarvitsee ostaa peli Kaupasta Xboxilla tai Windows 10 -laitteella vain kerran, niin se ilmestyy pelikirjastoosi aina, kun kirjaudut sisään.

Jos ostit pelin Xboxilla ja haluat pelata sitä Windows 10:ssä, kirjaudu sisään Windows 10 -laitteeseen. Jos peli on jo asennettu laitteeseen, se ilmestyy sovellusten luetteloon. Muussa tapauksessa voit asentaa sen avaamalla Kaupan ja valitsemalla Oma kirjasto.

Jos ostit pelin Windows 10:ssä ja haluat pelata sitä Xbox-konsolilla, kirjaudu sisään konsoliin ja siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan. Jos peli on jo asennettu, se ilmestyy peliluetteloon. Muussa tapauksessa löydät sen Valmiina asennukseen -osasta.

Lisätietoja Xbox Play Anywherestä ja tuetuista peleistä saat Xbox Play Anywhere -sivustosta. Perehdy ohjeaiheeseen Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys, jos sinulla on ongelmia löytää Forza Horizon 3:a tai sisältöä Xbox Onesta tai Windows 10 -laitteesta.

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Forza Horizon 3:a. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Forza Horizon 3:n lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607, 14393.102 tai sitä uudempi.

Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Forza Horizon 3:a.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Forza Horizon 3:n pelaamiseen Windows-laitteessani?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 12 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Forza Horizon 3:a. Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Forza Horizon 3:n laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, pelaatko peliä Xboxilla vai Windows 10:llä. Käymällä kunkin ympäristön tuotetietosivulla voit määrittää pelin koon ja järjestelmävaatimukset (erityisesti Windows 10 -laitteita varten) sekä hankkia lisätietoja pelistä.

Huomautus Koska tämä on Xbox Play Anywhere -peli, voit ostaa sen digitaalisessa muodossa Xboxiin tai Windows 10:een ja omistaa pelin molemmat versiot. Kunkin ympäristön tuotetietosivut on tarkoitettu vain antamaan tietoja. Peliä ei tarvitse ostaa kahta kertaa.

Xbox

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset Forza Horizon 3:n tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Windows 10

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Forza Horizon 3:n tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan Forza Horizon 3:n sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa. Toimi näin:

1. Valitse päävalikossa Options (Asetukset).
  2. Valitse Video ja sitten Screen Resolution (Näytön tarkkuus).
  3. Määritä näytön tarkkuudeksi pieni asetus. Pienet asetukset voivat toimia paremmin.
  4. Aseta Dynamic Render Quality (Dynaaminen hahmonnuslaatu) -asetukseksi Low (Matala). Tämän pitäisi parantaa suorituskykyä visuaalisen laadun kustannuksella.

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät Forza Motorsport -sivustosta.

Kuinka kauan Forza Horizon 3:n lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 30 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 3 tuntia.

Alla olevassa taulukossa on esitetty arvioidut latausajat nykyisen latausnopeuden perusteella.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus

30 Gt:n tiedosto

40 Gt:n tiedosto

50 Gt:n tiedosto

60 Gt:n tiedosto

70 Gt:n tiedosto

2 Mbps

33,3 tuntia

44,4 tuntia

55,6 tuntia

66,7 tuntia

77,8 tuntia

5 Mbps

13,3 tuntia

17,8 tuntia

22,2 tuntia

26,7 tuntia

31,1 tuntia

10 Mbps

6,7 tuntia

8,9 tuntia

11,1 tuntia

13,3 tuntia

15,6 tuntia

20 Mbps

3,3 tuntia

4,4 tuntia

5,6 tuntia

6,7 tuntia

7,8 tuntia

50 Mbps

1,3 tuntia

1,8 tuntia

2,2 tuntia

2,7 tuntia

3,1 tuntia

100 Mbps

0,7 tuntia

0,9 tuntia

1,1 tuntia

1,3 tuntia

1,6 tuntia

200 Mbps

0,3 tuntia

0,4 tuntia

0,6 tuntia

0,7 tuntia

0,8 tuntia

Esimerkki

Jos olet asentamassa 40 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 30 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mbps, latauksen suorittaminen kestää vielä 4,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Forza Horizon 3 -kuvake ilmestyy Xboxin aloitusvalikon Asennetut sovellukset -osaan ja Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa tai Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Forza Horizon 3:n hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Windows 10 -laitteen kanssa Xbox One -ohjainta, tarvitset sen yhdistämiseen USB-kaapelin tai Windowsin langattoman Xbox-sovittimen.

Voinko käyttää rattiohjainta?

Forza Horizon 3 tukee monia suosittuja rattiohjaimia. Kaikki Xbox One -rattiohjaimet ovat tuettuja. Tuettujen rattiohjainten täydellisen luettelon sekä rattiohjaimiin liittyviä vihjeitä ja vinkkejä löydät Forza Motorsport -foorumin tukisivulta.

Tarvitsenko Microsoft-tilin Forza Horizon 3:n pelaamiseen?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin Forza Horizon 3:n pelaamiseen. Jos pelaat jo pelejä Xbox Onella tai Xbox 360:llä, voit pelata Windows 10 -versiota käyttämällä näiden pelien tiliä. Lisätietoja on Microsoft-tili: usein kysytyt kysymykset -sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Forza Horizon 3:a Windows 10 -laitteella?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Forza Horizon 3:a offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Offline-pelaamista tuetaan seuraavissa pelitiloissa:

• Campaign.

Seuraavat pelitilat vaativat verkkoyhteyden:

• Online Co-Op
  • Online Free Roam
  • Online Multiplayer
  • Auction House
  • Rivals
  • Forzathon
  • Clubs.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Forza Horizon 3:n?

Xboxissa voit asentaa Forza Horizon 3:n kotikonsoliin ja pelata siinä offline-tilassa. Voit asentaa pelin myös ystäviesi konsoleihin, kunhan kirjaudut sisään Xbox Liveen ja pysyt online-tilassa.

Windows 10:ssä voit asentaa Forza Horizon 3:n päälaitteeseen (yleensä ensimmäinen laite, johon peli asennetaan) ja pelata siinä offline-tilassa. Voit asentaa pelin myös muihin Windows 10 -laitteisiin, kunhan kirjaudut sisään Xbox Liveen ja pysyt online-tilassa.

Voit olla kirjautuneena vain yhdessä paikassa kerrallaan, kun pelaat Forza Horizon 3:a tai muita Xbox Play Anywhere -palvelua tukevia pelejä.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Forza Horizon 3:n Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Xboxilla tai Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Forza Horizon 3:n Windows 10:ssä. Lisätietoja on edellä olevassa kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Forza Horizon 3:a Windows 10 -laitteella?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella tietokoneella tai Xbox Onella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella. Windows 10:n Forza Horizon 3:a pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa. Perehdy Xbox Onen osalta ohjeaiheeseen Pelileikkeiden tallentaminen pelitallentimella.

Miksi en saa pelikutsuja?

Tietokoneesi kelloa ei ehkä ole synkronoitu Xbox Liven kanssa. Voit tarkistaa asetukset seuraavasti:

1. Paina laitteen tai näppäimistön Windows-painiketta tai valitse päänäytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-kuvake.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Aika ja kieli.
  3. Varmista, että Määritä aika automaattisesti -asetuksena on Käytössä.

Haluan näyttää tai vaihtaa Forza Horizon 3:n HDR-asetukset. Miten voin tehdä tämän?

Voit tarkistaa Forza Horizon 3:n HDR-asetukset seuraavasti:

1. Siirry pelin sisäiseen asetusvalikkoon ja valitse Video.
  2. Voit tarkastella ja säätää asetuksia valitsemalla HDR Settings (HDR-asetukset).

Lisätietoja HDR-sisällöstä on ohjeaiheessa HDR-sisältö Xbox One S -konsolissa.