Forza Motorsport 4 -kausipassi ja VIP-jäsenyys

Forza Motorsport 4 -kausipassi

Mikä Forza Motorsport 4 -kausipassi on?

Forza Motorsport 4 -kausipassi antaa käyttöösi kuusi kymmenen uuden auton pakkausta, jotka julkaistiin marraskuun 2011 ja huhtikuun 2012 välisenä aikana. Paketit ovat seuraavat:

• November Speed Pack
  • December IGN Pack
  • January Jalopnik Pack
  • February American Le Mans Series Pack
  • March Pirelli Car Pack
  • April Alpinestars Car Pack

Miten saan sisältöä Kausipassilla?

Kun olet ostanut Forza Motorsport 4 -kausipassin (joko Xbox Live -palvelusta tai Xbox.com-sivustosta), saat uudet autopaketit käyttöösi seuraavasti:

1. Käynnistä Forza Motorsport 4 Xbox 360 -konsolissa.
  2. Valitse Forza Motorsport 4 -pelin päävalikosta Marketplace.
  3. Valitse Car Packs.
  4. Valitse mitkä tahansa autopaketit, jotka on julkaistu marraskuun 2011 ja huhtikuun 2012 välisenä aikana (katso yllä oleva luettelo).
  5. Osta autopaketti painamalla A. Autopaketti lisätään latausjonoosi.

Huomautus: Xbox Live ja Xbox.com eivät tunnista Forza Motorsport 4 -kausipassia, joten ne veloittavat sinua uudesta sisällöstä. Sinun on hankittava autopaketit Forza Motorsport 4 -pelin sisäisestä Kauppapaikasta (Marketplace), jotta voit ladata ne ilmaiseksi.

Miksen voi ladata May TopGear Car Pack -autopakettia ilmaiseksi?

Forza Motorsport 4 -kausipassi koskee vain marraskuun 2011 ja huhtikuun 2012 välisenä aikana julkaistua sisältöä. Kausipassi ei sisällä May TopGear Car Pack -autopakettia tai mitään sen jälkeen julkaistua sisältöä.

Sisältyykö kausipassiini Porsche Expansion Pack -laajennuspaketti?

Porsche Expansion Pack -laajennuspaketti ei sisälly Forza Motorsport 4 -kausipassiin? Porsche Expansion Pack -laajennuspaketissa on paljon enemmän sisältöä kuin kausipassiin sisältyvissä kuukausittaisissa autopaketeissa ja se julkaistiin kausipassin aikaikkunan marraskuu 2011 - huhtikuu 2012 ulkopuolella. VIP-jäsenet saavat Porsche Expansion Pack -laajennuspaketista alennuksen.

Forza Motorsport 4 -VIP-jäsenyys

Mikä Forza Motorsport 4 -VIP-jäsenyys on?

VIP -jäsenyys sisältyi alun perin Forza Motorsport 4 Limited Collector’s Edition -peliin, mutta on nyt saatavana Xboxin pelikaupassa niitä pelaajia varten, jotka eivät ehtineet hankkia pelin Limited Collector’s Edition -versiota.

VIP-jäsenyyteen sisältyvät seuraavat bonusautot:

• 2011 Bugatti Veyron Super Sport
  • 2011 Ferrari 458 Challenge
  • 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
  • 2010 Noble M600
  • 2011 RUF Rt 12 R

VIP-jäsenet saavat Turn 10 -yhtiöltä myös erityisiä lahja-autoja, pääsyn vain VIP-jäsenille tarkoitettuihin tilaisuuksiin, pelissä näkyvän VIP-tunnuksen, laajemman näyteikkunan ja lisää media-aikaa sekä alennuksia Porsche Expansion Pack -laajennusosasta sekä alennuksen piiriin kuuluvista uusista Forza Motorsport 4 -lisäosista.

Miten voin hyödyntää alennuksia VIP-jäsenyydelläni?

1. Valitse Forza Motorsport 4 -pelin päävalikosta Marketplace.
  2. Valitse haluamasi sisältöluokka, esimerkiksi Car Packs (Autopaketit).
  3. Valitse haluamasi kohde, esimerkiksi Porsche Expansion Pack (Porsche-laajennuspaketti).
  4. Osta sisältö painamalla A.
  5. Xbox-opas avautuu ja voit ostaa sisällön alennettuun hintaan.

Huomautus Alennukset vaihtelevat sisällön mukaan. Kaikkea sisältöä ei ole saatavana alennettuun hintaan.