Ladattavan sisällön käyttäminen Forza Motorsport 5:ssä

Asennettujen lisäosien tarkistaminen tai ostetun lisäosan asentaminen

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta Forza Motorsport 5 -ruutu (mutta älä valitse sitä).
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Hallitse peliä.
  4. Kaikki omistamasi lisäosat näkyvät Forza Motorsport 5 -ruudun vieressä. Asentamattomat lisäosat on himmennetty. Valitse himmennetty lisäosa, jos haluat asentaa sen.

Ladattujen autojen käyttäminen

Ladattuja autoja ei lisätä heti autotalliisi. Sinun on edelleen lisättävä auto pelissä olevaan autotalliisi krediiteillä tai tunnuksilla. Voit tehdä tämän Forza 5:n päävalikosta valitsemalla Career (Ura), Car (Auto) ja sitten Buy Cars (Osta autoja).

Jos autot eivät ilmesty ollenkaan peliin, varmista, että olet ladannut ne Xbox One -konsoliin. Lisätietoja saat edellä olevasta kohdasta ”Asennettujen lisäosien tarkistaminen”.