Windows 10:n Forza Motorsport 6: Apexin usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Windows 10:n Forza Motorsport 6: Apexista? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Minua pyydettiin päivittämään käyttöjärjestelmäni, jotta voin pelata Forza Motorsport 6: Apexia. Minkä Windows-version tarvitsen?

Tarvitset Forza Motorsport 6: Apexin lataamista ja asentamista varten Windows 10:n version 1607 tai sitä uudemman, sillä vain näin voit nauttia parhaasta mahdollisesta suorituskyvystä ja käyttää esimerkiksi rattiohjainta. Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Forza Motorsport 6: Apexia.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Sain virhekoodin 0x80070422, kun yritin ladata Forza Motorsport 6: Apexin Kaupasta. Mitä pitäisi tehdä?

Jos saat virhekoodin 0x80070422, kun yrität ladata pelin Kaupasta, olet ehkä tahattomasti poistanut Windows Update -palvelun käytöstä. Tämä palvelu on otettava käyttöön, jotta Kauppa toimii. Voit ottaa Windows Update -palvelun uudelleen käyttöön seuraavasti:

1. Kirjoita aloitusvalikon Haku-ruutuun services.msc.
  2. Vieritä alas ja kaksoisnapsauta luettelossa Windows Update -palvelua.
  3. Muuta Käynnistystapa-asetukseksi Manuaalinen ja valitse sitten OK.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Forza Motorsport 6: Apexin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 12 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Forza Motorsport 6: Apexia.

Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Seuraavassa taulukossa on esitetty Windows 10:n Forza Motorsport 6: Apexin vähimmäisjärjestelmävaatimukset, suositellut järjestelmävaatimukset ja ihanteelliset järjestelmävaatimukset.

Vähintään

Suositeltu (1080p, 60 kuvaa sekunnissa)

Ihanteellinen (4K, 60 kuvaa sekunnissa)

Käyttöjärjestelmä

Windows 10, 64-bittinen
(päivitys 1511)

Windows 10, 64-bittinen
(päivitys 1607)

Windows 10, 64-bittinen
(päivitys 1607)

Suoritin

Intel Core i3-4170, 3,7 GHz

Intel Core i7-3820, 3,6 GHz

Intel Core i7-6700, 4 GHz

Grafiikkasuoritin (grafiikkakortti)

NVIDIA GeForce GT 740

Radeon R7 250X

NVIDIA GeForce GTX 970

Radeon R9 290X

NVIDIA GeForce 980 Ti

Radeon Fury X

Kiintolevytila

30 Gt

30 Gt

SSD + 30 Gt

RAM (muisti)

8 Gt

12 Gt

16 Gt

VRAM (videomuisti)

2 Gt

4 Gt

Yli 6 Gt

DirectX

DirectX 12

DirectX 12

DirectX 12

Ehdotettu syöttölaite

Xbox One -ohjain

Xbox One -ohjain

Xbox One -ohjain

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan Forza Motorsport 6: Apexin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa. Toimi näin:

1. Valitse Apexin päävalikossa Options (Asetukset).
  2. Valitse Video ja sitten Screen Resolution (Näytön tarkkuus).
  3. Määritä näytön tarkkuudeksi pieni asetus. Pienet asetukset voivat toimia paremmin.
  4. Aseta Dynamic Render Quality (Dynaaminen hahmonnuslaatu) -asetukseksi Low (Matala). Tämän pitäisi parantaa suorituskykyä visuaalisen laadun kustannuksella.

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät Forza-sivustossa olevalta Forza Motorsport -foorumilta.

Kuinka suuri Forza Motorsport 6: Apex on?

Forza Motorsport 6: Apexin lataamista varten kiintolevyllä on oltava vähintään 30 gigatavua (Gt) vapaata tilaa.

Voit tarkistaa, että laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Kuinka kauan Forza Motorsport 6: Apexin lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 30 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 3 tuntia.

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Forza Motorsport 6: Apexin kuvake ilmestyy aloitusvalikon Asennetut sovellukset -osaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, kokeile seuraavia toimia:

1. Varmista, että lataat vain yhtä peliä, sovellusta tai päivitystä kerrallaan.
  2. Jos verkossa on muita laitteita, jotka voivat käyttää kaistanleveyttä (esimerkiksi suoratoistaa elokuvaa), sinun on keskeytettävä niiden toiminta, kunnes lataus on päättynyt.
  3. Tarkista, onko laitteeseen saatavilla Windows 10 -päivityksiä. Valitse Asetukset ja sitten Päivittäminen ja suojaus tarkistaaksesi, onko päivityksiä saatavilla.
  4. Suorita mahdollisten yhteysongelmien vianmääritys siirtymällä Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen -sivulle.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Forza Motorsport 6: Apexin hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Xbox One -ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Forza Motorsport 6: Apex tukee monia suosittuja rattiohjaimia, joihin kuuluvat muun muassa Logitech G27 Racing Wheel ja Thrustmaster TX Racing Wheel. Tuettujen rattiohjainten täydellisen luettelon sekä rattiohjaimiin liittyviä vihjeitä ja vinkkejä löydät Forza Motorsport -foorumin ohjesivulta.

Tarvitsenko Microsoft-tilin Forza Motorsport 6: Apexin pelaamiseen?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin Forza Motorsport 6: Apexin pelaamiseen. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Forza Motorsport 6: Apexia?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Forza Motorsport 6: Apexia offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Minulla on jo Forza Motorsport 6: Apexin Xbox One -versio. Onko pelin kaksi versiota liitetty toisiinsa?

Forza Motorsport 6: Apexin Xbox One- ja Windows 10 -versiot ovat eri versioita. Kahden version pelitilat ja haasteet ovat erilaisia, ja versioiden verkkotoiminnot eivät liity suoraan toisiinsa. Forza Motorsport 6: Apexissa hyödynnetään kuitenkin Forza Motorsport 6:n Xbox One -version kuljettajien ja maalareiden aktiivista yhteisöä pilvipohjaisten Drivatarien™ ja esittelyssä olevien UGC-ulkoasujen muodossa.

Koska sinulla on oltava Microsoft-tili, jotta voit kirjautua Xbox Liveen pelaamista varten, voit ansaita saavutuksia ja pelaajapisteitä molemmissa peleissä. Xbox One -version pelitilannetta ei kuitenkaan siirretä Windows 10 -versioon tai toisin päin.

Kuinka monta kertaa voin ladata ja asentaa Forza Motorsport 6: Apexin?

Voit ladata ja asentaa Forza Motorsport 6: Apexin samalta Microsoft-tililtä enintään kymmeneen eri Windows 10 -laitteeseen.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Forza Motorsport 6: Apexin Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Forza Motorsport 6: Apexin. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows - ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • Forza Motorsport 6: Apexia pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.

Sain virhekoodin ladattuani Forza Motorsport 6: Apexin. Mitä pitäisi tehdä?

Jos saat virhesanoman lataamisen aikana, siirry virhekoodien hakuun. Anna koodi, niin saat yksityiskohtaisen selityksen ja ratkaisuehdotuksia.