Virhesanoma ”Controller Disconnected” (Ohjaimen yhteys katkennut) Forza Motorsport 5:tä pelatessa

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität pelata Forza Motorsport 5:tä Xbox One -konsolilla:

Controller Disconnected
Please reconnect the control for player <gamertag>
(Ohjaimen yhteys katkennut. Liitä pelaajan ohjain uudelleen.)

Yleensä tämä tarkoittaa, että Xbox Onen tunnistama aktiivinen profiili ei vastaa peliä pelaavaa profiilia. Tämä virhe saattaa ilmetä, jos pelaajat vaihtavat ohjainta tai jos yksi henkilö käyttää Xbox Onea, kun taas toinen henkilö on kirjautunut sisään Forzaan ja käyttää sitä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Ratkaisu 1: Varmista, että ohjain on liitetty kunnolla ja että siinä on uudet paristot.

Lisätietoja ohjaimista on ohjeaiheessa Langaton Xbox One -ohjain toimii virheellisesti.

• Ratkaisu 2: Kirjaudu sisään käyttämällä virhesanomassa viitattua profiilia.
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
    2. Valitse virhesanomassa mainittu pelaajatunnus valitsemalla Vaihda käyttäjää tai Kirjaudu sisään.
  • Ratkaisu 3: Lopeta Forza Motorsport 5 ja käynnistä se uudelleen.
    1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
    2. Korosta Forza Motorsport 5.
    3. Paina ohjaimen valikkopainiketta  ja valitse Quit (Lopeta).