Gears of War 3 Season Pass

Mikä Gears of War 3 -kausipassi on?

Kausipassilla voit tilata (33 prosentin alennuksella) neljä ladattavaa sisältöpakettia Gears of War 3 -peliin. Lisäksi kausipassin ostajat saavat ainutlaatuisen animoidun Liquid Metal -aseiden skin-tiedoston. Kausipassi sisältää seuraavat osat:

Miten hankin sisältöä Gears of War 3 -kausipassilla?

Kun olet ostanut Gears of War 3 -kausipassin (joko Xbox Live -palvelusta tai Xbox.com-sivustosta), saat uuden sisällön käyttöösi seuraavasti:

1. Käynnistä Gears of War 3.
  2. Valitse päävalikosta Käynnistä.
  3. Näkyviin saattaa tulla kehote “Kausipassin ladattava sisältöpaketti on saatavilla. Haluatko ladata sen nyt?” (Jos et näe tätä ilmoitusta, näet saatavilla olevan sisällön valitsemalla päävalikosta Xbox Live Kauppapaikka.)
  4. Hyväksy painamalla A-näppäintä.
  5. Lataa sisältö ohjeiden mukaisesti.
  6. Kun lataus on valmis, sinua kehotetaan toistamaan prosessi, jos saatavilla on muuta kausipassin sisältöä.

Huomautus: Voit hyödyntää kausipassia vain hakemalla sisällön Gears of War 3 -pelin Xbox Live Kauppapaikka -valikon kautta. Xbox 360 -konsolin pelikauppa ja Xbox.com eivät tunnista Gears of War 3 -kausipassia ja veloittavat sinua uudesta sisällöstä.