Gears of War 4:n usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Gears of War 4:stä? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Gears of War 4 on Xbox Play Anywhere -peli. Mitä se tarkoittaa?

Kun ostat Xbox Play Anywhere -pelin digitaalisessa muodossa, voit pelata sitä sekä Xboxissa että Windows 10:ssä. Sinun tarvitsee ostaa peli Kaupasta Xboxilla tai Windows 10 -laitteella vain kerran, niin se ilmestyy pelikirjastoosi aina, kun kirjaudut sisään.

Jos olet ostanut pelin Xboxilla ja haluat pelata sitä Windows 10 -laitteessa, kirjaudu laitteessa sisään. Jos peli on jo asennettu laitteeseen, se ilmestyy sovellusten luetteloon. Muussa tapauksessa voit asentaa sen avaamalla Kaupan ja valitsemalla Oma kirjasto.

Jos olet ostanut pelin Windows 10:ssä ja haluat pelata sitä Xbox-konsolilla, kirjaudu sisään konsoliin ja siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan. Jos peli on jo asennettu, se ilmestyy peliluetteloon. Muussa tapauksessa löydät sen Valmiina asennukseen -osasta.

Lisätietoja Xbox Play Anywherestä ja tuetuista peleistä saat Xbox Play Anywhere -sivustosta. Perehdy ohjeaiheeseen Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys, jos sinulla on ongelmia löytää Gears of War 4:ää tai sisältöä Xbox Onesta tai Windows 10 -laitteesta.

Gears of War 4 tukee myös alustojen välistä pelaamista Xbox Onen ja Windows 10:n välillä seuraavissa pelitiloissa:

• Campaign (yhteistyötila)
  • Horde 3.0
  • Versus (yksityinen ja lähiverkko).

Lisätietoja on ohjeaiheessa Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa.

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Gears of War 4:ää. Minkä Windows-version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Gears of War 4:n lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607, käyttöjärjestelmän koontikäännös 14393.222 tai sitä uudempi.

Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Gears of War 4:ää.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Gears of War 4:n pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 12, joka tukee ominaisuustasoa 11, tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Gears of War 4:ää. Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos sinulla on AMD- tai NVIDIA-grafiikkakortti, sinun on myös päivitettävä ohjaimet, ennen kuin voit pelata Gears of War 4:ää. Voit tehdä tämän automaattisesti avaamalla AMD Gaming Evolved -sovelluksen, jos sinulla on AMD-grafiikkakortti, tai GeForce Experience -sovelluksen, jos sinulla on NVIDIA-grafiikkakortti. Voit ladata ohjaimet myös manuaalisesti valmistajan sivustosta:

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Gears of War 4:n laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, pelaatko peliä Xboxilla vai Windows 10:llä. Käymällä kunkin ympäristön tuotetietosivulla voit määrittää pelin koon ja järjestelmävaatimukset (erityisesti Windows 10 -laitteita varten) sekä hankkia lisätietoja pelistä.

Huomautus Koska Gears of War 4 on Xbox Play Anywhere -peli, voit ostaa sen digitaalisessa muodossa Xboxiin tai Windows 10:een ja omistaa pelin molemmat versiot. Kunkin ympäristön erilliset tuotetietosivut on tarkoitettu vain antamaan tietoja. Peliä ei tarvitse ostaa kahta kertaa.

Xbox

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset Gears of War 4 -kaupasta.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Windows 10

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Gears of War 4 -kaupasta. Lisätiedot-kohdassa on ilmoitettu ladattavan tiedoston arvioitu koko, joka kertoo, kuinka suuri peli on.

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan Gears of War 4:n sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät ohjeaiheesta Gears of War 4:n parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistaminen Windows 10:ssä.

Kuinka kauan Gears of War 4:n lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 60 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 6 tuntia.

Alla olevassa taulukossa on esitetty arvioidut latausajat nykyisen latausnopeuden perusteella.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus

30 Gt:n tiedosto

40 Gt:n tiedosto

50 Gt:n tiedosto

60 Gt:n tiedosto

70 Gt:n tiedosto

2 Mbps

33,3 tuntia

44,4 tuntia

55,6 tuntia

66,7 tuntia

77,8 tuntia

5 Mbps

13,3 tuntia

17,8 tuntia

22,2 tuntia

26,7 tuntia

31,1 tuntia

10 Mbps

6,7 tuntia

8,9 tuntia

11,1 tuntia

13,3 tuntia

15,6 tuntia

20 Mbps

3,3 tuntia

4,4 tuntia

5,6 tuntia

6,7 tuntia

7,8 tuntia

50 Mbps

1,3 tuntia

1,8 tuntia

2,2 tuntia

2,7 tuntia

3,1 tuntia

100 Mbps

0,7 tuntia

0,9 tuntia

1,1 tuntia

1,3 tuntia

1,6 tuntia

200 Mbps

0,3 tuntia

0,4 tuntia

0,6 tuntia

0,7 tuntia

0,8 tuntia

Esimerkki

Jos olet asentamassa 40 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 30 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mt/s, latauksen suorittaminen kestää vielä 4,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Gears of War 4 -kuvake ilmestyy Xboxin aloitusvalikon Asennetut sovellukset -osaan ja Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa tai Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Minulla on Windows 10 -laite, joka ylittää järjestelmän vähimmäisvaatimukset. Miten voin hienosäätää sen, jotta Gears of War 4 toimii parhaalla mahdollisella tavalla?

Vihjeitä ja vinkkejä Windows 10 -laitteen hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla on ohjeaiheessa Gears of War 4:n parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistaminen Windows 10:ssä.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Gears of War 4:n hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Xbox One -ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Voit yhdistää laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Muut Windowsin tukemat USB-peliohjaimet voivat myös toimia.

Tarvitsenko Microsoft-tilin Gears of War 4:n pelaamiseen?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin Gears of War 4:n pelaamiseen. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit pelata Windows 10 -versiota käyttämällä näiden pelien tiliä. Lisätietoja on Microsoft-tili: usein kysytyt kysymykset -sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Gears of War 4:ää?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Gears of War 4:ää offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Offline-pelaamista tuetaan seuraavissa pelitiloissa:

• Campaign Solo
  • Local Versus.

Seuraavat pelitilat vaativat verkkoyhteyden:

• Campaign Co-Op
  • Multiplayer Versus
  • Horde.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Gears of War 4:n?

Xboxissa voit asentaa Gears of War 4:n kotikonsoliin ja pelata peliä offline-tilassa. Voit asentaa pelin myös ystäviesi konsoleihin ja pelata niillä, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Windows 10:ssä voit asentaa Gears of War 4:n päälaitteeseen (yleensä ensimmäinen laite, johon peli asennetaan) ja pelata siinä offline-tilassa. Voit asentaa pelin useisiin laitteisiin, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Voit olla kirjautuneena vain yhdessä paikassa kerrallaan, kun pelaat Gears of War 4:ää tai muita Xbox Play Anywhere -palvelua tukevia pelejä.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Gears of War 4:n Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Gears of War 4:n. Lisätietoja on edellä olevassa kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Gears of War 4:ää?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows - ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen ja valitsemalla Asetukset > Pelitallennin.
    • Gears of War 4:ää pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.