Gears of War: Ultimate Edition

Tervetuloa käyttämään Xbox Onen ja Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionia. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja pelin palvelimen tilasta ja peliversioiden eroista sekä vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelin Xbox One- ja Windows 10 -version.

Gears of War: Ultimate Editionin yleiskuvaus

Xbox Onen Gears of War: Ultimate Editionin hallinta ja ohje

Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionin hallinta ja ohje

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Gears of War: Ultimate Edition" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?