Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionin usein kysytyt kysymykset

Lue vastauksia Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editioniin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Minua pyydettiin päivittämään käyttöjärjestelmäni, jotta voin pelata Gears of War: Ultimate Editionia. Minkä Windows-version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n version 1511 tai sitä uudemman Gears of War: Ultimate Editionin lataamista ja asentamista varten.

Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Gears of War: Ultimate Editionia.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja pelin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Gears of War: Ultimate Editionia. Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Seuraavassa taulukossa on esitetty Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionin vähimmäisvaatimukset, suositellut vaatimukset ja ihanteelliset vaatimukset.

Vähintään

Suositus

Ihanteellinen

Käyttöjärjestelmä

Windows 10, 64-bittinen
(päivitys 1511)

Windows 10, 64-bittinen
(päivitys 1511)

Windows 10, 64-bittinen
(päivitys 1511)

Suoritin

Intel Core i5, 2,7 GHz

tai

AMD FX, 6-ytiminen

Intel Core i5, yli 3,5 GHz

tai

AMD FX, 6-ytiminen

Intel Core i7, yli 4,0 GHz

tai

AMD FX, 8-ytiminen

Grafiikkasuoritin (grafiikkakortti)

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti

tai

AMD Radeon R7 260X

NVIDIA GeForce GTX 970

tai

AMD Radeon R9 290X

NVIDIA GeForce 980 Ti

tai

AMD Radeon R9 390X

Kiintolevytila

60 Gt

60 Gt

60 Gt SSD-muistia

RAM (muisti)

8 Gt

8 Gt

16 Gt

VRAM (videomuisti)

NVIDIA – 2 Gt

AMD – 2 Gt

NVIDIA – 4 Gt

AMD – 4 Gt

NVIDIA – yli 6 Gt

AMD – yli 6 Gt

DirectX

DirectX 11+

DirectX 11+

DirectX 11+

Näyttö

1080p

1080p

4k (UHD)

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan pelin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ostanut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia:

1. Siirry Gears of War: Ultimate Editionin päävalikossa Settings (Asetukset) -kohtaan.
  2. Valitse Video ja sitten Screen Resolution (Näytön tarkkuus).
  3. Määritä näytön tarkkuudeksi pieni asetus. Pienet asetukset voivat toimia paremmin.
  4. Määritä Default Settings Options (Oletusasetusmääritykset) -asetukseksi Lowest (Pienin).

Jos peli ei tämän jälkeen toimi laitteessa oikein, voit pyytää hyvitystä viiden päivän kuluessa ostoksesta. Saat lisätietoja Microsoft Store - Palautukset -sivulta.

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät The Coalition -sivuston Windows 10:n Gears of War -ohjesivulta.

Kuinka suuri peli on?

Gears of War: Ultimate Editionin lataamista varten kiintolevyllä on oltava vähintään 60 Gt vapaata tilaa.

Voit tarkistaa, että laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Kuinka kauan pelin lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 60 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 6,5 tuntia.

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Aloitusnäyttöön tulee Gears of War: Ultimate Edition -kuvake, kun lataus on päättynyt.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Varmista, että lataat vain yhtä peliä, sovellusta tai päivitystä kerrallaan.
  2. Jos verkossa on muita laitteita, jotka voivat käyttää kaistanleveyttä (esimerkiksi suoratoistaa elokuvaa), sinun on keskeytettävä niiden toiminta, kunnes lataus on päättynyt.
  3. Tarkista, onko laitteeseen saatavilla Windows 10 -päivityksiä. Valitse Asetukset ja sitten Päivittäminen ja suojaus tarkistaaksesi, onko päivityksiä saatavilla.
  4. Suorita mahdollisten yhteysongelmien vianmääritys siirtymällä Verkkoyhteysongelmien korjaaminen -sivulle.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen pelin hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai Xbox One -ohjainta. Jos käytät ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Tarvitsenko pelin pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Tarvitset Microsoft-tilin, jotta voit pelata Gears of War: Ultimate Editionia. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Gears of War: Ultimate Editionia offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Offline-pelaamista tuetaan seuraavissa pelitiloissa:

• Campaign
  • Local Multiplayer.

Seuraavat pelitilat vaativat verkkoyhteyden:

• Online Multiplayer.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Minulla on jo Gears of War: Ultimate Editionin Xbox One -versio. Onko pelin kaksi versiota liitetty toisiinsa?

Gears of War: Ultimate Editionin Xbox One- ja Windows 10 -versiot ovat eri versioita. Pelien välillä ei ole mitään linkkiä tai siirtymismahdollisuutta.

Koska sinulla on oltava Microsoft-tili, jotta voit kirjautua Xbox Liveen pelaamista varten, voit ansaita saavutuksia ja pelaajapisteitä molemmissa peleissä. Xbox One -version pelitilannetta ei kuitenkaan siirretä Windows 10 -versioon tai toisin päin.

Kuinka monta kertaa voin ladata ja asentaa pelin?

Voit ladata ja asentaa Gears of War: Ultimate Editionin samalta Microsoft-tililtä enintään kymmeneen eri Windows 10 -laitteeseen.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Gears of War: Ultimate Editionin Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Gears of War: Ultimate Editionin. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows - ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • Gears of War: Ultimate Editionia pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.

Pelin sisäisten vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät The Coalition -sivuston Windows 10:n Gears of War -ohjesivulta.