Halo 4:n ennakkotilatun sisällön ja Limited Edition -sisällön käyttäminen

Yleiskuvaus

Halo 4 Limited Edition ja Halo 4 Console Bundle sisältävät koodeja, joilla voit ladata lisäsisältöä, muun muassa erikoishahmoluokkia ja panssarointeja. Jotkin jälleenmyyjät tarjoavat ennakkotilausten ohessa myös muuta bonusmateriaalia.

Ennakkotilatun sisällön käyttäminen

Koodien lunastaminen

Voit lunastaa bonuskoodeja joko xbox.comissa tai konsolillasi. Saat lisätietoja ohjeartikkelista Valmiiksi maksettujen koodien lunastaminen Xbox Live- tai Zune-tilillä.

Kun olet lunastanut koodin, sisältö lisätään konsolisi latausjonoon.

• Voit käyttää avatar-sisältöä avatarin muokkaustoiminnoissa konsolillasi.
  • Karttapaketit ovat käytettävissä Halo 4:n Infinity-moninpelivalikossa.
  • Videosisältö on käytettävissä Halo Waypointissa konsolilla tai selaimella.
  • Erikoishahmoluokat, panssaroinnit, tunnukset ja ulkoasut ovat käytettävissä Spartan-toiminnossa. Voit siirtyä sinne painamalla Start-painiketta Halo 4:n päävalikossa.

Erikoishahmoluokat

Erikoishahmoluokkien avulla voit nousta entistä korkeammalle Spartan-tasolle. Erikoishahmoluokkia on käytettävissä vasta, kun olet noussut korkeammille tasoille Spartan Opsissa ja War Gamesissa.

Voit käyttää erikoishahmoluokkia seuraavasti:

1. Avaa Spartan-toiminto valitsemalla päävalikosta Start.
  2. Valitse Career.
  3. Valitse Specializations.
  4. Valitse jokin käytettävissä oleva erikoishahmoluokka. Lukittujen erikoishahmoluokkien yhteydessä näytetään lyhyt kuvaus niiden vaatimuksista.

Panssaroinnit, tunnukset ja ulkoasut

Panssarointien, tunnuksien ja ulkoasujen avulla voit muokata Spartan-hahmoasi War Gamesin ja Spartan Opsin moninpelitiloissa.

Voit muokata Spartan-hahmoasi seuraavasti:

1. Avaa Spartan-toiminto valitsemalla päävalikosta Start.
  2. Valitse Career.
  3. Valitse Customize.
  4. Jos haluat muokata aseita ja paketteja, valitse Loadouts.
  5. Jos haluat valita panssaroinnit ja vaihtaa niiden värejä, valitse Spartan Armor.
  6. Jos haluat vaihtaa palvelutunnusta, tunnusta tai värejä, valitse Spartan ID. Muista, että rivot tunnukset saattavat johtaa kurinpitotoimiin Xbox Live -palvelussa.