Halo 4 War Games Map Pass

Yleiskuvaus

War Games Map Passin avulla voit ostaa ennakkoon kenttäpaketteja ja muuta sisältöä Halo 4:n War Games -moninpelitilaan.

War Pack Map Pass on saatavilla Xbox Live -palvelun Halo 4 -kaupasta.

Halo 4:n sisällön hankkiminen War Games Map Pass -tilauksella

Osta Halo 4 -kenttäpaketteja War Games Map Pass -tilauksella seuraavasti:

1. Valitse Halo 4:n päävalikosta Xbox Live Marketplace (Xbox Live Kauppapaikka). Sinua kehotetaan lataamaan saatavilla oleva sisältö maksutta.
  2. Lisää sisältö latausjonoon valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista osto).

Huomautus Koska olet Halo 4 War Games Map Pass -tilaaja, saat alennuksesi hakemalla kenttäpaketit Halon pelinsisäisen valikon kautta. Älä lataa kenttäpaketteja suoraan Xbox Livestä tai Xbox.comista, koska silloin sinulta veloitetaan täysi hinta.

Jos sinua ei kehoteta lataamaan saatavilla olevaa sisältöä Halon päävalikkoa käyttäessäsi, War Games Map Pass on ehkä ladattava uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1) Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset).
2) Valitse Account (Tili).
3) Valitse Download History (Lataushistoria).
4) Etsi lataushistoriasta War Games Map Pass, ja paina ohjaimen A-näppäintä.
5) Valitse Download Again (Lataa uudelleen).
6) Kun lataus on valmis, käynnistä Halo 4 ja yritä ladata kenttäpaketti uudelleen.