Halo 4:n asennus- ja tallennustilavaatimukset

Yleiskuvaus

Halo 4:n moninpelitilat edellyttävät sisällön asentamista Xbox 360 -konsoliisi. Täysi asennus edellyttää yli 3,5 gigatavua vapaata tilaa konsolin kiintolevyllä tai yhteensopivassa muistitikussa.

Miksi Halo 4 kannattaa asentaa konsoliin toisen tallennuslaitteen sijaan?

Halo 4:n moninpelitilat sisältävät paljon tietoa, joka on suorituskyvyn varmistamiseksi tallennettava konsoliin.

Mitä tapahtuu, jos en asenna Halo 4:ää konsoliin?

Voit edelleen pelata pääkampanjaa, mutta et voi pelata War Games- tai Spartan Ops -moninpelitiloissa.

Asentaminen levyltä 2

Levyltä 2 voit helposti asentaa kaiken vaaditun Halo 4 -sisällön tallennuslaitteeseesi. Toimi seuraavasti:

1. Aseta Halo 4:n levy 2 Xbox-konsoliisi.
  2. Valitse aloitusnäytössä Start (Käynnistä).
  3. Aloita asennus levyltä 2 painamalla A-näppäintä.
  4. Valitse tallennuslaite pyydettäessä.

Näet Halo 4:n asennuksen aikana kuvia pelistä. Asennus saattaa kestää 10–15 minuuttia, tallennuslaitteesta riippuen.

Huomautus: peli ei reagoi useimpiin ohjainnäppäinten painalluksiin asennuksen aikana, mutta Opas-painikkeella voit kuitenkin tarvittaessa palata Xboxin käyttöliittymän aloitusnäyttöön.

Jos asennus loppuu ennenaikaisesti, sinun on ehkä poistettava osittainen asennus tallennuslaitteestasi manuaalisesti. Voit poistaa osittaisen asennuksen myös suorittamalla asennuksen uudelleen – tällä kertaa loppuun asti. Saat lisäohjeita osittaisen asennuksen tallennuslaitteesta poistamiseen ohjeartikkelista Xbox 360 -sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Asentaminen Xbox Live -palvelusta

Voit asentaa War Games- ja Spartan Ops -sisällön myös kahtena erillisenä pakettina Xbox Live -palvelusta. Tämän ansiosta pelaajat, joilla on rajoitetusti tallennustilaa, voivat asentaa vain osan moninpelistä tai koko pelin useampaan kuin yhteen laitteeseen (esimerkiksi osittain täynnä olevaan 4 Gt:n sisäiseen muistiin ja USB-muistitikkuun). Toimi seuraavasti:

1. Aseta Halo 4:n levy 2 Xbox-konsoliisi.
  2. Valitse aloitusnäytössä Start (Käynnistä).
  3. Valitse päävalikosta Infinity.
  4. Valitse Infinity-valikosta War Games tai Spartan Ops.
  5. Valitse Download from Xbox Live (Lataa Xbox Live -palvelusta).
  6. Valitse tallennuslaite.

Osan koko ja tarkoitus

• War Games -osan asennus vaatii 2 Gt tallennustilaa. Asentamalla sen voit käyttää moninpelitiloja ja Forge map -mukautustoimintoa.
  • Spartan Ops -osan asennus vaatii 1,45 Gt tallennustilaa. Asentamalla sen voit pelata Spartan Opsin yksinpelejä tai yhteistyöpelejä.