Windows 10:n Halo 5: Forgen usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Windows 10:n Halo 5: Forgesta? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Halo 5: Forgea. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Halo 5: Forgen lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607 tai sitä uudempi.

Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Halo 5: Forgea.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Halo 5: Forgen pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 12 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Halo 5: Forgea. Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Halo 5: Forgen laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, millä laitteella peliä pelataan. Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Halo 5: Forgen kuvaussivulta.

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan Halo 5: Forgen sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos kohtaat peliä käynnistettäessä ongelman tai näet virhesanoman, saat lisätietoja ohjeaiheesta Windows 10:n Halo 5: Forgen vianmääritys.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa. Toimi näin:

1. Korosta päävalikossa Settings (Asetukset) ja valitse sitten Audio/Video (Ääni ja kuva).
  2. Määritä näytön tarkkuudeksi pieni asetus. Pienet asetukset voivat toimia paremmin.
  3. Määritä Framerate Limit (Kuvataajuusrajoitus) -asetukseksi 30.
  4. Valitse kaikkien muiden grafiikka-asetusten tilaksi pieni, ei käytössä tai 1 (minimi).

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät Halo 5: Forge -keskustelupalstoilta.

Kuinka kauan Halo 5: Forgen lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 10 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 1 tunnin.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus 30 Gt:n tiedosto 40 Gt:n tiedosto 50 Gt:n tiedosto 60 Gt:n tiedosto 70 Gt:n tiedosto
2 Mbps 33,3 tuntia 44,4 tuntia 55,6 tuntia 66,7 tuntia 77,8 tuntia
5 Mbps 13,3 tuntia 17,8 tuntia 22,2 tuntia 26,7 tuntia 31,1 tuntia
10 Mbps 6,7 tuntia 8,9 tuntia 11,1 tuntia 13,3 tuntia 15,6 tuntia
20 Mbps 3,3 tuntia 4,4 tuntia 5,6 tuntia 6,7 tuntia 7,8 tuntia
50 Mbps 1,3 tuntia 1,8 tuntia 2,2 tuntia 2,7 tuntia 3,1 tuntia
100 Mbps 0,7 tuntia 0,9 tuntia 1,1 tuntia 1,3 tuntia 1,6 tuntia
200 Mbps 0,3 tuntia 0,4 tuntia 0,6 tuntia 0,7 tuntia 0,8 tuntia

Esimerkki

Jos olet asentamassa 40 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 30 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mbps, latauksen suorittaminen kestää vielä 4,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Halo 5: Forge -kuvake ilmestyy Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Halo 5: Forgen hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Xbox One -ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Voit yhdistää laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Jään jumiin tietylle tasolle tai haasteeseen. Miten saan apua?

Jos haluat saada Halo 5: Forgeen pelin sisäistä apua, käy Halo 5: Forge -keskustelupalstoilla. Täältä löydät muita pelaajia, joilla on voinut olla sama ongelma, kuten myös neuvojia, mutta voit myös aloittaa uuden keskusteluketjun ja pyytää apua yhteisöltä.

Tarvitsenko Halo 5: Forgen pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin kirjautuaksesi Halo 5: Forgeen. Jos pelaat jo pelejä Xbox Onella tai Xbox 360:llä, voit pelata Windows 10 -versiota käyttämällä näiden pelien tiliä. Lisätietoja on Microsoft-tili: usein kysytyt kysymykset -sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Halo 5: Forgea?

Sinun on kirjauduttava sisään Xbox Live -palveluun Xbox-sovelluksella, kun käynnistät Halo 5: Forgen. Kun yhteys on muodostettu, sinun on pysyttävä online-tilassa pelin ajan. Jos siirryt offline-tilaan tai Xbox Live -yhteys katkeaa, et pysty jatkamaan pelaamista, ja siirryt pelin käynnistysnäyttöön, kunnes muodostat yhteyden uudelleen.

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Halo 5: Forgen?

Voit asentaa Halo 5: Forgen mihin tahansa tietokoneeseen ja pelata millä tahansa tietokoneella, kunhan kirjaudut sisään ja pysyt online-tilassa. Jos haluat pelata offline-tilassa, sinun on käytettävä Windows 10 -päälaitetta.

Jos esimerkiksi jaat Windows 10 -päälaitteesi muiden ihmisten kanssa ja kirjaudut sisään Kauppaan Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Halo 5: Forgen lataamista varten, voit jakaa pelin yhden muun käyttäjän kanssa. Tämä käyttäjä pystyy kirjautumaan sisään oman Microsoft-tilinsä tunnistetiedoilla sekä hallinnoimaan pelin edistymistä ja saavutuksia, kunhan hän kirjautuu sisään ennen pelaamista.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Halo 5: Forgen Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Halo 5: Forgen. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows - ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella. Windows 10:n ReCorea pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.