Windows 10:n Halo 5: Forgen vianmääritys

Jos sinulla on Windows 10:n Halo 5: Forgen pelaamiseen liittyviä ongelmia, tässä on muutamia ratkaisuja yleisimpien virheiden korjaamiseen. Jos ongelmaasi ei ole käsitelty täällä, löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Windows 10:n Halo 5: Forgen usein kysytyistä kysymyksistä.

Suoritin ei vastaa vähimmäisvaatimuksia

Kun käynnistät Halo 5: Forgen, näet jonkin seuraavista virhekoodeista:

0x80000001
  • Tämä tarkoittaa, että suoritin ei vastaa Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia, ja suorituskyky tai vakaus voi olla heikko peliä pelattaessa.
  • Varmista, että suoritin tukee SSE 4.1:tä. Lisätietoja saat suorittimen valmistajan sivustosta tai ottamalla yhteyttä valmistajan tukeen.
0x80000002
  • Tämä tarkoittaa, että suoritin ei vastaa Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia, ja suorituskyky tai vakaus voi olla heikko peliä pelattaessa.
  • Varmista, että tietokoneessa on vähintään 2,3 GHz:n Intel Core i5 tai AMD:n vastaava suoritin.

Ratkaisu

Jos haluat varmistaa, että suoritin tukee SSE 4.1:tä, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Tietoja.
  3. Vieritä teknisten tietojen luettelossa alas Suoritin-kohtaan ja etsi tietokoneen suoritin.
  4. Vertaa sitä Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuihin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.

Suorittimen ytimien määrä ei vastaa vähimmäisvaatimuksia

Kun käynnistät Halo 5: Forgen, näet seuraavan virhekoodin:

0x80000003
  • Tämä tarkoittaa, että suorittimen ytimien määrä ei vastaa Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia, ja suorituskyky tai vakaus voi olla heikko peliä pelattaessa.
  • Varmista, että suorittimessa on vähintään neljä fyysistä ydintä.

Ratkaisu

Jos haluat varmistaa, että suoritin ylittää Halo 5: Forgen vähimmäisvaatimukset, toimi seuraavasti:

1. Paina Ctrl+ Vaihto+ Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
  2. Valitse Suorituskyky-välilehti.
  3. Tarkista fyysisten ytimien määrä Ytimet-kohdan vierestä.
  4. Vertaa sitä Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuihin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.

VRAM-muisti ei vastaa vähimmäisvaatimuksia

Kun käynnistät Halo 5: Forgen, näet seuraavan virhekoodin:

0x80000011
  • Tämä tarkoittaa, että tietokoneen grafiikkasuorittimen näyttö-RAM-muistin (VRAM) määrä ei vastaa vähimmäisvaatimuksia.
  • Varmista, että grafiikkasuorittimessa (GPU) on vähintään 2 Gt näyttö-RAM-muistia.

Ratkaisu

Jos haluat tarkistaa, kuinka paljon näyttö-RAM-muistia grafiikkasuorittimessa on, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. VRAM-muistin määrä on ilmoitettu Sovitin-välilehden Varattu näyttömuisti -kohdassa.
  4. Vertaa sitä Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuihin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.

Grafiikkakortin ohjain ei ole yhteensopiva

Kun käynnistät Halo 5: Forgen, näet seuraavan virhekoodin:

0x80000012

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä grafiikkasuorittimesi ohjain siirtymällä grafiikkasuorittimen valmistajan sivustoon ja päivittämällä uusimpaan laiteohjaimeen. Voit tarkistaa grafiikkakorttisi tyypin seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-välilehdessä näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy Sovitintyyppi.
  4. Kun olet tunnistanut grafiikkakortin valmistajan, siirry sen sivustoon laiteohjaimen päivittämistä varten.

Grafiikkasuoritin on yhteensopimaton

Kun käynnistät Halo 5: Forgen, näet seuraavan virhekoodin:

0x0000013
  • Tämä tarkoittaa, että on havaittu yhteensopimaton grafiikkasuoritin.
  • Varmista, että grafiikkasuoritin tukee DirectX 12:ta ja että se ei käytä SLI:tä tai Crossfirea.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä grafiikkasuorittimesi tai määritettävä se uudelleen. Voit tarkistaa grafiikkakorttisi tyypin seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-välilehdessä näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy Sovitintyyppi.
  4. Kun olet tunnistanut grafiikkakortin valmistajan, siirry sen sivustoon ja tarkista, tukeeko oma grafiikkasuorittimesi DirectX 12:ta.

Laitteessa ei ole tarpeeksi RAM-muistia

Kun käynnistät Halo 5: Forgen, näet seuraavan virhekoodin:

0x80000021
  • Tämä tarkoittaa, että tietokoneen RAM-järjestelmämuisti ei vastaa pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia, ja suorituskyky tai vakaus voi olla heikko peliä pelattaessa.
  • Varmista, että tietokoneessa on vähintään 8 Gt RAM-muistia.

Ratkaisu

Jos haluat varmistaa, että tietokone vastaa vähimmäisvaatimuksia, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Tietoja.
  3. Vieritä teknisten tietojen luettelossa alas Asennettu RAM -kohtaan ja etsi tietokoneen RAM-muistin määrä.
  4. Vertaa sitä Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuihin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.