Halo 5: Guardiansin yhteensopivuustiedot

Yleiskuvaus

Halo 5: Guardiansin mukana tulee myyntiin uusi valikoima laitteita ja lisävarusteita.

Jos laitteen tai lisävarusteen toiminnassa on ongelmia, tämän sivun ohjeilla löydät apua niiden ratkaisemiseen.

Laitteisto ja lisävarusteet

Seuraavat laitteet ja lisävarusteet ovat osa Halo 5: Guardians -valikoimaa:

• Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians -paketti
  • Halo 5: Guardians Limited Edition – sisältää Metal Earth -mallin, Mylar-kassin ja pelilevyn Steel Book -kotelossa
  • Halo 5: Guardians Limited Collector’s Edition – sisältää patsaan, Metal Earth -mallin, Mylar-kassin ja pelin latauskoodin Steel Book -kotelossa
  • LE Halo 5: Guardians Master Chief -ohjain
  • LE Halo 5: Guardians -ohjain
  • Astro Gaming A50 -kuulokemikrofoni (Halo Edition)

Tukitiedot

Apua Astro Gaming A50 -kuulokemikrofonin käyttämiseen saat Astro Gamingin tukisivulta.

Apua Limited Editioniin ja Limited Collector’s Editioniin sisältyvän Metal Earth -mallin käyttämiseen saat Fascinationsin tukisivulta.

Alla olevien tuotteiden lisätietoja ja vianmääritysohjeita saat Xbox Onen Lisävarusteet- ja Järjestelmä-tukisivuilta.

• Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians -paketti
  • LE Master Chief -ohjain
  • LE Halo 5: Guardians -ohjain
  • Halo 5: Guardians Limited Collector’s Edition

Jos ongelman ratkaiseminen ei onnistu näillä ohjeilla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Muissa ongelmissa voit kääntyä Halo Waypoint -keskustelupalstan puoleen. Siellä yhteisön jäsenet voivat auttaa löytämään ratkaisun ongelmaan.