Halo 5: Guardiansin tilaaminen ennakkoon

Yleiskuvaus

Jos olet ennakkotilannut Halo 5: Guardiansin Xbox-kaupasta (ei jälleenmyyjältä), Xbox One -konsolisi aloittaa pelin ja sen mahdollisten päivitysten lataamisen siten, että pelaamisen voi aloittaa 27. lokakuuta 2015.

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee tietää:

• Konsolin virtatilaksi on asetettava pikakäynnistys, jotta pelin lataaminen voidaan aloittaa, kun se tulee saataville. Lisäksi konsolin pitää olla yhteydessä Xbox Live -palveluun. Lisätietoja konsolin asettamisesta pikakäynnistystilaan on ohjeaiheessa Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista.
    Huomautus Suosittelemme, että jätät konsolin pikakäynnistystilaan, etkä katkaise yhteyttä Xbox Liveen, jotta pelin mahdolliset muut päivitykset voidaan ladata automaattisesti.
  • Kun peli tulee saataville, se lisätään jonoon ja ladataan taustalla ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.
  • Jos yrität käynnistää pelin ennen sen julkaisupäivää, näet sen latausruudun, mutta pelaaminen ei ole mahdollista.
  • Mahdollinen lisäsisältö, kuten REQ Pack -pakkauksen sisältö, asennetaan myös pelin mukana, mutta tämä sisältö on käytettävissä vasta pelin julkaisun jälkeen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -pelien tilaaminen Xbox-kaupasta ennakkoon.

Vianmääritys

Tässä on vianmääritysohjeita, jos Halo 5: Guardiansin asentamisessa taustalla on ongelmia.

Pelin käynnistäminen palauttaa takaisin aloitusnäyttöön

Jos pelin käynnistäminen palauttaa takaisin aloitusnäyttöön (eli et näe latausruutua), peliä ei ole päivitetty. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Et ole muodostanut yhteyttä Xbox Liveen sen jälkeen, kun ennakkotilasit pelin.
  • Olet poistanut automaattisen päivittämisen käytöstä.

Tämä ongelma korjautuu, kun muodostat konsolilla yhteyden Xbox Liveen. Se käynnistää asennusprosessin. Jos olet jo yhteydessä Xbox Liveen, voit poistaa Halo 5: Guardiansia edustavan tiedoston (tämä on paikkamerkki eikä koko peli) ja asentaa sen uudelleen.

Asennuksen poistaminen ja uudelleenasentaminen:

1. Avaa opas aloitusnäytöstä (paina Xbox-painiketta  ja valitse sitten Aloitus) ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta Halo 5: Guardiansin ruutu ja paina ohjaimen valikkopainiketta  .
  1. Valitse Hallitse peliä.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta  uudelleen ja valitse Poista asennus.

Kun asennuksen poisto on valmis, voit hakea Halo 5: Guardiansin Kaupasta ja asentaa sen uudelleen. Ohjeet siihen ovat alla.

Halo 5: Guardiansia ei näy Omat pelit ja sovellukset -kohdassa

Jos 5: Guardiansia ei näy peliluettelossa, vaikka olet tilannut sen ennakkoon, hae peliä Kaupasta. Jos ostos on suoritettu onnistuneesti, peli on tarjolla ladattavaksesi, eikä sinun tarvitse maksaa siitä uudelleen.

Pelin hakeminen Kaupasta:

1. Vieritä aloitusnäytössä vasemmalle Kauppaan ja valitse Hae.
  2. Hae peliä kirjoittamalla ”Halo 5: Guardians”.
  3. Valitse Halo 5: Guardians – Pre-Order Edition saatavilla olevien pelien luettelosta.
  4. Aloita asentaminen valitsemalla Asenna.

Jos et näe Asenna-vaihtoehtoa tai pelille näytetään sen ostohinta, älä kokeile asentamista, sillä silloin sinua saatetaan veloittaa uudelleen. Tarkista Microsoft-tilin ostohistoriasta, että alkuperäinen osto on suoritettu onnistuneesti. Jos näet Halo 5: Guardians Pre-Order Editionin ostotapahtuman, mutta tarjolla ei ole mahdollisuutta asentaa peli konsoliin, ota yhteyttä Xbox-tukeen.