Happy Warsin ohje

Happy Warsin Xbox One -versio

Happy Warsin Xbox One -version on kehittänyt Toylogic, ja siltä saa myös versioon liittyvää tukea. Lisätietoja tai tukea saat HappyWars.net-sivustosta.

Happy Warsin Xbox 360 -versio

Happy Warsin Xbox 360 -version on kehittänyt Toylogic, ja siltä saa myös versioon liittyvää tukea. Lisätietoja tai tukea saat HappyWars.net-sivustosta.

Happy Warsin PC-versio

Happy Warsin PC-version on kehittänyt Toylogic, ja siltä saa myös versioon liittyvää tukea. Lisätietoja tai tukea saat HappyWars.net-sivustosta.

Pääset alkuun perehtymällä Steam Community -sivustossa olevaan Happy Warsin aloitusoppaaseen.

Jos sinulla on Happy Warsin PC-versioon liittyviä ongelmia, siirry Steam Community -sivustossa olevalle Ohjelmavirheet, ongelmat ja muut laitteistoasiat -sivulle.

Jos tarvitset pelinsisäiseen valuuttaan tai kohteisiin liittyvää apua, käy HappyWars.net-sivustossa.